24 januari 2024

Saman Groep schenkt 66 zonnepanelen aan vereniging

Installatiebedrijf Saman Groep schenkt in april 66 zonnepanelen inclusief montage aan een vereniging. Hiermee krijgt de zonnepaneleninstallatie een tweede leven. De Saman Groep wil op deze manier duurzaam comfort bereikbaar maken.

Besparing van € 6.000 per jaar

"Duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Met deze actie willen we een vereniging helpen besparen op stroomkosten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.", aldus Daniël Lodders, directeur bij Saman Groep. De zonnepanelen leveren een besparing op van circa € 6.000 per jaar. Hierdoor blijft er voor de vereniging meer financiële ruimte beschikbaar voor andere waardevolle activiteiten.

Waar komen deze panelen vandaan?

De 66 zonnepanelen zijn afkomstig van het Hospice Kaaskenshuis in Zierikzee. Met de vervanging van hun dak ontstond er ook de wens om de panelen te vervangen. Dankzij een schenking van de Saman Groep werden nieuwe zonnepanelen voor het hospice een werkelijkheid. De oude zonnepanelen die op het dak lagen waren echter nog in goede staat en kunnen nog vele jaren stroom opwekken. Deze panelen krijgen dus een tweede leven en gaan een bijdrage leveren aan de energietransitie.

Hoe kan jij meedoen?

Om jouw vereniging aan te melden voor deze actie moet je twee dingen doen:

  • Volg ons op Instagram en/of Facebook

  • Maak een toffe video of foto van jouw vereniging of team bij het dak waar de zonnepanelen op geplaatst moeten worden. Plaats deze op social media en tag @samangroep en gebruik #samangratiszon.

Voorwaarden actie

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt