Jinko Solar zonnepanelen

Jinko Solar zonnepanelen kopen

Jinko Solar is een grote producent van zonnepanelen. Zij hebben maar liefst 20 vestigingen over de hele wereld en leveren zonnepanelen aan 135 verschillende landen. De zonnepanelen van Jinko hebben een strak ontwerp en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Jinko Solar biedt 25 jaar garantie op de meeste zonnepanelen. Ook het vermogen is na 25 jaar nog goed op peil.

Kies je ervoor om Jinko zonnepanelen te kopen? Dan wek je jouw eigen groene stroom op. Hierdoor wordt je minder afhankelijk van je energieleverancier. Ook heb je zo minder last van de stijgende energieprijzen. Of je nu kiest voor de Jinko Solar Tiger of de N-type, je zit altijd goed. Zelfs met bewolking en hoge temperaturen hebben deze zonnepanelen nog een prima opbrengst.

Jinko Solar Tiger N-type zonnepanelen

De Jinko Solar Tiger N-type zonnepanelen zijn strak ontworpen. De panelen zijn volledig zwart en toch voorzien van 370 Wp per paneel. Zo heb je met tien zonnepanelen al voldoende stroom voor een huishouden van 3-4 personen. Met de Jinko Solar Tiger N-type haal je het maximale rendement uit jouw dakvlak.

Let op; op dit moment biedt de Saman Groep geen Jinko zonnepanelen aan. Verderop op deze pagina vind je ons huidige assortiment zonnepanelen.

Zo werken zonnepanelen

Zonnecollectoren op het dak vangen licht op en zetten dit om in energie. Deze energie gaat naar de omvormer toe. De omvormer zet de energie om in bruikbare stroom voor in jouw woning en levert deze aan de meterkast. Hierna kun jij het gebruiken om bijvoorbeeld het licht aan te doen. Gebruik je het niet meteen? Dan lever je het terug aan het stroomnet en ontvang je hiervoor een vergoeding.

Bekijk onze zonnepanelen

Kortste terugverdientijd

DMEGC Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

440 Wp vermogen per paneel

check

Hoge efficiëntie

check

Kortste terugverdientijd

Hoogste opbrengst

AIKO Solar zonnepanelen

check

25 jaar productgarantie

check

455 Wp vermogen per paneel

check

Efficiëntere werking en meer stroom opwekken

check

Beter bestand tegen alle weersomstandigheden

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *