Gratis huisscan

Doe de huisscan

Benieuwd welke (duurzame) installaties geschikt zijn voor jouw woonsituatie? Doe de huisscan en krijg een vrijblijvend advies en offerte.

Krijg een persoonlijk advies en offerte

Wil jij jouw woning verduurzamen en daarmee besparen op je energiekosten, maar weet je niet wat er mogelijk is? Wij bieden nu tijdelijk een gratis huisscan aan. Onze ervaren adviseur evalueert jouw woning en geeft een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen, inclusief de verwachte besparing en terugverdientijd.

Door jouw woning te verduurzamen ga je:

  • Direct besparen op de energierekening

  • Jouw woningwaarde verhogen

  • Bijdragen een duurzamere toekomst

  • Genieten van comfort ongeacht het weer buiten

Actie! € 250 korting op warmtepompen & € 350 korting op zonnepanelen.

Deze actie geldt voor aanvragen tot 30 november 2023.

Hoe zien jouw energiekosten er in 2024 uit?

Vanaf 2024 zien jouw energiekosten er anders uit dan je gewend bent. Er treden namelijk er een aantal grote veranderingen op die direct invloed hebben op jouw energiekosten als je geen vast energiecontract hebt:

#1 Afscheid van het prijsplafond

In 2024 verdwijnt het prijsplafond. Dit betekent dat er geen maximum meer is voor de prijs van een kubieke meter gas of een kilowattuur stroom.

#2 Stijging van de energiebelasting op gas

De energiebelasting op gas schiet omhoog met ruim 10 cent per kubieke meter. Met andere woorden, gas wordt dus aanzienlijk duurder.

#3 Daling van de energiebelasting op stroom

In tegenstelling tot gas, hebben we goed nieuws over stroom. De energiebelasting op stroom daalt met ongeveer 2 cent per kilowattuur. Dat betekent dat stroom een beetje voordeliger wordt voor je portemonnee.

Wat betekent dit voor jou?

Het is duidelijk dat slim omgaan met energie en met name gasbesparing steeds belangrijker worden om je energierekening te verlagen. Je woning verduurzamen is een slimme investering in je eigen financiële toekomst.

Check of jouw situatie geschikt is

Vul je adres in en doe de eerste check. Een deskundige adviseur maakt daarna een afspraak met je om de specifieke situatie bij jou thuis te beoordelen. Na de beoordeling ontvang je kosteloos een op maat gemaakt advies en een offerte.