Oud-Beijerland helemaal duurzaam

Ook uw woning is geschikt!

Steeds meer inwoners van Oud-Beijerland kiezen ervoor om zonnepanelen te huren of te kopen. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met zonnepanelen wekt u zelf duurzame stroom op door gebruik te maken van gratis zonlicht. Daardoor hoeft u met zonnepanelen veel minder stroom af te nemen van uw energieleverancier. Wanneer u kijkt naar de steeds verder stijgende energieprijzen, wordt het kopen of huren van zonnepanelen steeds interessanter. Kies ook voor zonnepanelen en draag in Oud-Beijerland lokaal bij aan een schoner milieu in de gemeente Hoeksche Waard. Dat is ontzettend belangrijk, ook voor de volgende generatie.

Wanneer u (naast zonnepanelen ook) interesse heeft in bijvoorbeeld een zonneboiler, warmtepomp, airco, dan adviseren wij u graag!

Daarom koopt of huurt u zonnepanelen bij de Saman Groep

  • A-merken Meyer Burger en DMEGC
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek
  • Betaal pas na plaatsing
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Tot 25 jaar garantie
Klantervaring Melissant - Zonnepanelen huren | Saman Groep

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit de omgeving Oud-Beijerland

Niet alleen de kwaliteit van het werk was netjes, ook de communicatie vanuit kantoor en zeker vanuit de monteurs was goed.

Leander Chatoui

“Na de installatie werd alles keurig opgeruimd. Zelfs het stof op de kozijnen werd afgedaan.”

Familie de Kok

Project met zonnepanelen in de Hoeksche Waard

In de zomer van 2019 heeft de Saman Groep de handen ineengeslagen met woningcorporatie HW Wonen. In een paar maanden tijd installeert de Saman Groep met drie teams SunPower Maxeon 3 Black zonnepanelen op 400 woningen van HW Wonen in de Hoeksche Waard. Daarnaast is dit project extra bijzonder doordat er voor de huurders geen kosten aan de zonnepanelen zitten. Daardoor kunnen de huurders maximaal profiteren van de stroomopbrengst en de besparing op de energierekening. We zijn trots dat we op deze manier in samenwerking met HW Wonen duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken ook voor woninghuurders in de Hoeksche Waard bereikbaar maken.

Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

zonnepanelen kopen of huren in Oud-Beijerland? goed geregeld!

Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen in Oud-Beijerland bereikbaar te maken. De Saman Groep doet dit door elke dag bezig te zijn met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een groene energievoorziening. Ook in de gemeente Hoeksche Waard. Bovendien werken wij alleen met A-merk producten en montagematerialen. Tot slot volgen onze gecertificeerde collega’s regelmatig technische cursussen en trainingen. Daardoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag! Bovendien kunt u de zonnepanelen tussentijds zonder meerkosten altijd overnemen.

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan