0

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgt alle adviezen van het RIVM op om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Ondanks deze uitzonderlijke situatie, blijven wij voor u klaarstaan. Op afstand, maar toch persoolijk en dichtbij: u kunt namelijk ook met ons videobellen! Waarmee kunnen wij u vandaag helpen? Maak direct een vrijblijvende afspraak. Bekijk hier alle coronamaatregelen

  • Interessante subsidie
  • Eerste stap naar gasloos wonen
  • Hoogste opbrengst van Nederland
505 euro subsidie Tijdelijk: 5% korting

Uw tapwater duurzaam verwarmen? Dan kan met de HRsolar Ella Nero zonneboiler. Deze zonneboiler van HRsolar heeft een van de hoogste rendementen ter wereld. Door middel van zonnecollectoren op uw dak wordt zonlicht opgevangen op uw tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u op het gasverbruik voor warm water tot maar liefst 60% besparen.

Lees meer

HRsolar zonneboiler Ella 120 Nero-1

2.280,00 2.166,00 incl. btw

Uw tapwater duurzaam verwarmen? Dan kan met de HRsolar Ella Nero zonneboiler. Deze zonneboiler van HRsolar heeft een van de hoogste rendementen ter wereld. Door middel van zonnecollectoren op uw dak wordt zonlicht opgevangen op uw tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u op het gasverbruik voor warm water tot maar liefst 60% besparen.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: KA09224 Categorie:
  • Interessante subsidie
  • Eerste stap naar gasloos wonen
  • Hoogste opbrengst van Nederland
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Waar worden de collectoren gemonteerd?

De zonnecollectoren kunnen portrait (verticaal) of landscape (horizontaal) gemonteerd worden op een dak. De keuze wordt onder andere gemaakt op basis van de beschikbare ruimte op uw dak. Op de meeste schuine daken installeren we de zonnecollectoren portrait. Bij plaatsing op het platte dak worden de collectoren standaard landscape geplaatst.

?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren?

Deskundige installatie van een zonneboiler is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

?

Welk type boiler word er toegepast?

Afhankelijk van de beschikbare ruimte nabij uw cv-ketel kunt u kiezen tussen een staande boiler of liggende boiler. Voor de afmetingen van de boiler verwijzen wij u naar de specificaties.

Uw tapwater duurzaam verwarmen? Dan kan met de HRsolar Ella Nero zonneboiler. Deze zonneboiler van HRsolar heeft een van de hoogste rendementen ter wereld. Door middel van zonnecollectoren op uw dak wordt zonlicht opgevangen op uw tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u op het gasverbruik voor warm water tot maar liefst 60% besparen. Verder is de zonnecollector is door middel van een slimme constructie universeel toe te passen op ieder dak. Bovendien komt het maat van de HRsolar Ella Nero zonnecollector overeen met het formaat van een zonnepaneel. Een installatie waarbij zonnepanelen zijn gecombineerd met zonneboilers geeft een nette uitstraling op uw dak. 

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 1 HR Solar type Nero zonnecollector 1,6 m2
  • Bevestigingsset opdak
  • RVS boilervat 120 Liter staand enkele spiraal
  • Pompunit Basic (incl. regeling)

De benodigde dakoppervlakte bedraagt circa 1,6 m2. De afmetingen (lengte x breedte x hoogte) per zonnecollector bedraagt cm.

Voorwaarden voor montage HRSolar Ella Nero zonneboiler

Arbeid en aansluitmateriaal van de zonneboiler is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-ketel en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen boiler bevinden. De leiding tussen collector(en) en boiler dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden op basis van een maximale lengte van 5,0 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden.

Voorwaarden voor ISDE subsidie bij het kopen van een zonneboiler

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Aantal collectoren 1
Type collector(en) Nero
Afmeting collectoren (LxBxD, cm) 164 x 99 x 4
Boiler naam HRS 120 L zonneboiler
Boiler model Ella
Boiler afmetingen (HxD, cm) 80,9 x 62,4
Ledig gewicht boiler (kg, excl. Water) 21
Klanten geven ons gemiddeld een 8,0! Bekijk reviews
8 ,0
"Wij zochten naar een bedrijf dat zowel de zonnepanelen als de zonneboiler kon plaatsen. De Saman Groep kan dit!"
De heer Luijten