0

De Saman Groep volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgt alle adviezen van het RIVM op om de verspreiding en risico’s te minimaliseren. Ondanks deze uitzonderlijke situatie, blijven wij voor u klaarstaan. Op afstand, maar toch persoonlijk en dichtbij; ook voor advies op maat over verduurzaming kunt u met ons videobellen! Waarmee kunnen wij u vandaag helpen? Maak direct een vrijblijvende afspraak

Bekijk alle coronamaatregelen.

872 euro subsidie

Uw tapwater duurzaam verwarmen? Dan kan met de HRsolar Ella Nero zonneboiler. Deze zonneboiler van HRsolar heeft een van de hoogste rendementen ter wereld. Door middel van zonnecollectoren op uw dak wordt zonlicht opgevangen op uw tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u op het gasverbruik voor warm water tot maar liefst 60% besparen.

Lees meer

HRsolar Ella Nero-2/120M zonneboiler

2.800,00 incl. btw

Uw tapwater duurzaam verwarmen? Dan kan met de HRsolar Ella Nero zonneboiler. Deze zonneboiler van HRsolar heeft een van de hoogste rendementen ter wereld. Door middel van zonnecollectoren op uw dak wordt zonlicht opgevangen op uw tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u op het gasverbruik voor warm water tot maar liefst 60% besparen.

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: KA09225 Categorie:
Offerte aanvragen
  • Interessante subsidie
  • Eerste stap naar gasloos wonen
  • Hoogste opbrengst van Nederland
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?

Uw tapwater duurzaam verwarmen? Dan kan met de HRsolar Ella Nero zonneboiler. Deze zonneboiler van HRsolar heeft een van de hoogste rendementen ter wereld. Door middel van zonnecollectoren op uw dak wordt zonlicht opgevangen op uw tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u op het gasverbruik voor warm water tot maar liefst 60% besparen. Verder is de zonnecollector is door middel van een slimme constructie universeel toe te passen op ieder dak. Bovendien komt het maat van de HRsolar Ella Nero zonnecollector overeen met het formaat van een zonnepaneel. Een installatie waarbij zonnepanelen zijn gecombineerd met zonneboilers geeft een nette uitstraling op uw dak. 

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 HR Solar type Nero zonnecollector 1,6 m2
  • Bevestigingsset opdak
  • RVS boilervat 120 Liter staand enkele spiraal
  • Pompunit Basic (incl. regeling)

De benodigde dakoppervlakte bedraagt circa 3,2 m2. De afmetingen (lengte x breedte x hoogte) per zonnecollector bedraagt cm.

Voorwaarden voor montage HRSolar Ella Nero zonneboiler

Arbeid en aansluitmateriaal van de zonneboiler is gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-ketel en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen boiler bevinden. De leiding tussen collector(en) en boiler dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden op basis van een maximale lengte van 5,0 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden.

Voorwaarden voor ISDE subsidie bij het kopen van een zonneboiler

De vermelde subsidie is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag wordt door ons verzorgd op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

Aantal collectoren 2
Type collector(en) Nero
Afmeting collectoren (LxBxD, cm) 164 x 99 x 4
Boiler naam HRS 120 L zonneboiler
Boiler model Ella
Boiler afmetingen (HxD, cm) 80,9 x 62,4
Ledig gewicht boiler (kg, excl. Water) 21
Klanten geven ons gemiddeld een 8,0! Bekijk reviews
8 ,0
"Wij zochten naar een bedrijf dat zowel de zonnepanelen als de zonneboiler kon plaatsen. De Saman Groep kan dit!"
De heer Luijten