Of u nu onder het mkb valt of een grote ondernemer bent, iedereen kan duurzaam ondernemen. Wij begrijpen als geen ander dat uw bedrijfspand het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat moet hebben. Met een warmtepomp in combinatie met mechanische ventilatie, wand- of vloerverwarming kunt u grote stappen zetten. Bovendien is een kantoor zonder radiatoren netter en flexibeler in te delen. De Saman Groep levert uitsluitend A-merk warmtepompen; Daikin, Nibe en Remeha.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruik van lucht, water of aardwarmte. Dit staat tot ieders beschikking. Wellicht heeft u in uw bedrijf restwarmte over van uw productie, ook dit kan hergebruikt worden middels mechanische ventilatie. Bovendien biedt een warmtepomp ook de mogelijkheid om te koelen. Dat biedt voordelen in de zomer voor uw kantoren of houdt de temperatuur op uw productielocatie op peil.

We zijn zeer tevreden over de resultaten. De warmtepomp reageert snel op de warmtevraag. Daarnaast is deze voorzien van een koelfunctie. Op advies van de Saman Groep is vervolgens de buitenunit van de warmtepomp voorzien van een kap. Hierdoor reduceert het geluid sterk. Ook met het jaarlijks onderhoud van de warmtepomp is rekening gehouden.

Marc Riemens, Roompot Projects over Roompot Water Village in Kamperland

Saman Groep | Warmtepomp zakelijk

tot 100% gasbesparing en interessante Subsidie

Met een warmtepomp is het mogelijk om tot 100% te besparen op uw gasverbruik en fors te besparen op uw energiekosten. Misschien faciliteert u binnenkort wel een energieneutrale onderneming. Het verduurzamen van uw onderneming is niet alleen bevorderlijk voor het milieu, uw imago en uw portemonnee, vanaf 1 januari 2023 wordt het zelfs verplicht! Vanaf dat moment moet ieder kantoor energielabel C of hoger hebben. Bovendien worden fossiele brandstoffen, zoals aardgas, steeds schaarser en duurder. Daarnaast is in het Klimaatakkoord vastgesteld dat we in Nederland voor 2030 de CO₂-uitstoot met 50% moeten reduceren. Als ondernemer moet u dus vroeg of laat ook stappen zetten om te verduurzamen. De overheid helpt u een handje om de kosten te verlagen; investeert u als ondernemer zakelijk in een warmtepomp voor uw bedrijf of kantoorpand? Dan kunt u onder voorwaarden profiteren van ISDE-subsidie. De subsidie voor een warmtepomp varieert tussen de € 500 en € 8.000.

Dit kan een warmtepomp voor uw onderneming betekenen (en dat is nog zonder zonnepanelen)!

daarom kozen andere duurzame ondernemers voor de Saman Groep:

  • Geen omkijken naar, het hele traject geregeld – Zeelandia
  • Goed meegedacht over praktische oplossingen – YourSuprise
  • Je bent geen nummertje bij de Saman Groep – World of Drinks
  • Hoge kwaliteit van de monteurs – Rotterdam The Hague Airport
  • Er staan professionals met ervaring klaar – Roompot Projects

whitepaper warmtepomp zakelijk

Bent u aan het oriënteren om uw bedrijf duurzaam te verwarmen met een warmtepomp? Goed bezig! De Saman Groep geeft in een gratis whitepaper antwoord op de vijf meest gestelde vragen over een warmtepomp voor bedrijven.

Meer weten over een warmtepomp voor uw bedrijf? Neem contact op voor een advies op maat!

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Of u nu zzp’er bent of grootverbruiker, het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een installatie die het beste past bij uw specifieke situatie. Bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden met een warmtepomp voor uw bedrijf? De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en informeren u graag. Van hybride warmtepomp tot all-electric en van uw kantoor tot zelfs uw zwembad; de Saman Groep helpt u met al uw duurzame wensen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek en offerte aan

  • Hidden
    U kunt meerdere producten aanvinken