In de winter een comfortabel warme werkruimte en in de zomer prettige verkoeling. Wij snappen dat het voor u belangrijk is dat uw bedrijfspand het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat heeft. Met een warmtepomp voor uw bedrijf in combinatie met vloerverwarming of wandverwarming kan dit ook duurzaam. Bovendien geeft dit een nettere uitstraling en kunt u bedrijfsruimten flexibeler indelen.

Zakelijk duurzaam verwarmen en koelen met een warmtepomp voor bedrijven

Fossiele brandstoffen, zoals aardgas, worden steeds schaarser en duurder. Daarnaast is in het Klimaatakkoord vastgesteld dat we in Nederland in 2030 de CO₂-uitstoot met 50% moeten reduceren. Als ondernemer moet u dus verduurzamen. Door zakelijk over te stappen op een warmtepomp verbruikt u in uw bedrijf veel minder tot zelfs helemaal geen fossiele brandstoffen meer. Een warmtepomp gebruikt namelijk gratis energie uit de aarde, lucht of het water om te verwarmen en koelen, en werkt op elektriciteit. Ook kan de warmtepomp uw tapwater verwarmen. Met een warmtepomp bespaart u dus behoorlijk op uw gasrekening en profiteert u het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. In combinatie met zonnepanelen kunt u zelfs volledig duurzaam voorzien in de energiebehoefte in uw bedrijf.

We zijn zeer tevreden over de resultaten. De warmtepomp reageert snel op de warmtevraag. Daarnaast is deze voorzien van een koelfunctie. Op advies van de Saman Groep is vervolgens de buitenunit van de warmtepomp voorzien van een kap. Hierdoor reduceert het geluid sterk. Ook met het jaarlijks onderhoud van de warmtepomp is rekening gehouden.

Marc Riemens, Roompot Projects over Roompot Water Village in Kamperland

Saman Groep | Warmtepomp zakelijk

Subsidie warmtepomp zakelijk

Investeert u als ondernemer zakelijk in een warmtepomp voor uw bedrijf of kantoorpand? Dan kunt u onder voorwaarden profiteren van ISDE-subsidie. Dat kan uw flink financieel voordeel opleveren! Wanneer u besluit een warmtepompinstallatie te kopen, zorgt de Saman Groep voor de volledige installatie en preventief onderhoud. Ook nemen wij de subsidieregeling voor u uit handen. Zo kunt u genieten van de aangename warmte en koelte, en van de besparing op uw energiekosten!

Gratis whitepaper
Warmtepomp voor uw bedrijf? Antwoord op de 5 meest gestelde vragen!

Bent u aan het oriënteren om uw bedrijf duurzaam te verwarmen met een warmtepomp? Mooi! Fossiele brandstoffen, zoals aardas en aardolie, worden namelijk steeds duurder en schaarser. Door zakelijk te kiezen voor een duurzame manier van verwarmen met bijvoorbeeld een warmtepomp, kunt u aan een schoner milieu bijdragen en flink besparen. De Saman Groep geeft in een gratis whitepaper antwoord op de vijf meest gestelde vragen over een warmtepomp voor bedrijven.

Saman Groep: specialist in een warmtepomp voor bedrijven

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant bereikbaar maken. Of u nu zzp’er bent of grootverbruiker, het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Energie besparen en daarmee de energiekosten reduceren, is voor iedereen interessant. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een installatie dat het beste past bij uw specifieke situatie.

Saman Groep | warmtepomp | YourSurprise | Zierikzee

Meer weten over een warmtepomp voor uw bedrijf? Neem contact op voor een advies op maat!

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden met een warmtepomp voor uw bedrijf of bedrijven? Door de sterk wisselende energieverbruiken en grote diversiteit in juridische bedrijfsvormen, is geen enkele situatie vergelijkbaar. De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle regelgeving en informeren u graag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek en offerte aan

    U kunt meerdere producten aanvinken