Loxone kopen bij de Saman Groep

Loxone is een totaalleverancier van slimme, veilige en duurzame domotica. Of het nu gaat om een woning of om een bedrijfspand; je ervaart gemak en veiligheid dankzij slimme systemen. Bovendien is de domotica van Loxone toekomstbestendig en betaalbaar.

Het hoofdkantoor en de productielocaties zijn gevestigd in Europa, je kunt rekenen op de Europese kwaliteit en degelijkheid. We lichten de mogelijkheden toe op deze pagina.

Loxone miniserver

Alle Loxone domotica wordt aangesloten op de Loxone miniserver. De miniserver is het hart van de installatie en verbindt alle apparaten met de software. De miniserver werkt met Loxone Config. Jij bedient alles uiteindelijk gemakkelijk via de Loxone app.

Loxone Smart Home

Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan toepassingen om wonen wat comfortabeler te maken. Denk aan het bedienen van zonwering, verlichting en luidsprekers.

Zonwering bedienen

Wist je dat jouw zonwering verder gaat dan alleen het tegenhouden van de zon? Zonwering draagt ook bij aan privacy en veiligheid. Of het nu gaat om rolluiken of jaloezieën, met de app of Loxone drukknop is de bediening van jouw zonwering super gemakkelijk en bovendien sluit jouw zonwering automatisch bij zonsondergang.

Slimme verlichting

Loxone biedt diverse armaturen voor verlichting. Ook allemaal te bedienen via de Loxone app of drukknop. Via de drukknop met dimmer kan de verlichting ook gedimd worden.

Heb je ook een beveiligingssysteem? Dan gaan je lichten vanzelf aan bij bijvoorbeeld rookontwikkeling of inbraak. Ook kun je de verlichting gebruiken als aanwezigheidssimulatie. Als je op vakantie of gesloten bent, denken inbrekers dat je toch aanwezig bent.

Loxone Safe Home

Op het gebied van veiligheid voor jouw woning of bedrijfspand is Loxone software vergevorderd. Veiligheid gaat niet alleen om inbraak, maar bijvoorbeeld ook over rookontwikkeling.

Veiligheid wordt gegarandeerd door onder andere een Loxone intercom, bewegingsmelding, aanwezigheidssimulatie, camera integration en een toegangsbord wat jouw sleutels vervangt.

Veiligheid binnen

Druk jij op de paniekknop? Dan kun je rekenen op helder knipperlicht, gaan de jaloezieën omhoog en het muziek op vol volume. Detecteert Loxone vuur of water? Dan brengt het systeem je direct op de hoogte.

Veiligheid buiten

Ga je weg? Zet dan jouw pand op alarm. De Loxone aanwezigheidssimulatie zorgt ervoor dat het altijd lijkt of je thuis bent, van de zonwering tot de verlichting alles gaat automatisch.

Met de camera intergration zie je wie er heeft aangebeld of op jouw terrein aanwezig is. Is er onverhoopt een raam open in de nacht? De app stelt je op de hoogte.

Wil je terug naar binnen? Dan maak je gebruik van het Loxone toegangspaneel wat tevens jouw (huis)sleutels vervangt.

Loxone sustainable home

Op het gebied van duurzaamheid helpen de systemen je moeiteloos besparen. Zowel voor een woning als een bedrijfspand zijn er vele mogelijkheden.

Energie

De miniserver zorgt ervoor dat energie in jouw smart home wordt verdeeld. Hij houdt hierbij rekening met de stroomproductie van jouw zonnepanelen en jouw vraag naar stroom.

Uiteindelijk zorgt het systeem ervoor dat jouw directverbruik van de zelf opgewekte energie omhoog gaat. Dat is gunstig wanneer de salderingsregeling wordt afgebouwd. Ook ‘domme’ apparaten sluit je aan op jouw miniserver.

Binnenklimaat

De regeling voor verwarming van het systeem is zelflerend. Het enige wat jij aangeeft is welke temperatuur jij wil hebben wanneer je wel en niet aanwezig bent. Het slimme systeem werkt verder uit wanneer de verwarming dan aan moet gaan om voor jouw woning of bedrijf een zo comfortabel mogelijk klimaat te realiseren.

De Saman Groep is Loxone partner

De Saman groep is erkend Loxone partner. Dus heb jij interesse in het gemak en de veiligheid die dit systeem jouw woning of bedrijfspand kan bieden? Neem dan snel contact met ons op! Onze specialisten bespreken de mogelijkheden graag met je.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of advies aanvragen

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Bericht