Steeds vaker kiezen mensen voor een hybride- of elektrische auto. Logisch, want dat is duurzaam, zuinig en prettig autorijden. Met een laadpaal voor uw bedrijf biedt u uw klanten en medewerkers de mogelijkheid om hun auto op te laden. Wilt u duurzaam ondernemen en uw gasten en medewerkers net dat beetje extra gastvrijheid aanbieden? Kies voor een zakelijke laadpaal van de Saman Groep. Of u nu kiest voor een wand- of vloermodel, één of meerdere laadpunten, onze laadstations kunnen worden afgestemd op uw laadbehoefte. Bovendien zijn al onze laadpalen energie-efficiënt en milieuvriendelijk. Wij regelen alles, van zakelijk laadpaal tot installatie. Daardoor is uw parkeerterrein klaar voor elektrisch vervoer. Nu en ook in de toekomst.

We kregen perfect advies wat aansloot bij onze wensen. Daardoor kwamen we achteraf niet voor verrassingen te staan.

Jelle den Boer van Goedbloed Auto’s in Zierikzee

Subsidie laadpaal zakelijk

Als u ondernemer bent en besluit om zakelijk te investeren in een laadpaal bij uw bedrijf, dan kunt u onder voorwaarden profiteren van een aantal subsidies. Bedraagt de zakelijke investering in een laadstation minimaal € 2.500? Dan komt u in aanmerking om gebruik te maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Daarnaast kunt u eventueel gebruikmaken van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), ook wanneer de investering minder dan € 2.500 bedraagt. Deze fiscale voordelen kunnen flink oplopen!

Wenst u een laadstation in uw eigen huisstijlkleuren? Ook dat kan! Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Saman Groep | Laadstation | Laadpaal | Zakelijk

Elektrische auto’s zijn in opkomst en als onze gasten daarin rijden, dan moeten we wel zorgen dat ze weer makkelijk thuis kunnen komen. Makkelijker dan een eigen laadpaal kan dan bijna niet.

Marc Ruijtenberg van Strandpark de Zeeuwse Kust in Renesse

Saman Groep: specialist in een laadstation voor uw bedrijf

Voor ondernemers wordt het belang van het aanbieden van een laadoplossing steeds groter. Toch is er in de markt onvoldoende aandacht voor professioneel advies op maat. Daar wil de Saman Groep verandering in brengen. We zorgen voor één vast aanspreekpunt, persoonlijk advies op maat en een vakkundige realisatie door onze eigen ervaren en gecertificeerde monteurs. En dat is wel zo prettig.

Wie gaat er laden? Zijn er subsidies? Wat zijn de ontwikkelingen in de markt? Moeten de laadsessies verrekend worden? Welk laadvermogen is er nodig? Wat zijn de wensen en welk vermogen is beschikbaar in de meterkast? Door oog te hebben voor dit soort vragen, ontwikkelt de Saman Groep een totaaloplossing waarbij onze klant optimaal gebruik kan maken van de laadvoorziening. Bovendien verzorgen wij geheel kosteloos de subsidieaanvraag (MIA/VAMIL), zodat onze klant zorgeloos profiteert van alle mogelijke fiscale voordelen.

De Saman Groep heeft afgelopen jaar ruim 100 uiteenlopende bedrijven mogen voorzien van één of meerdere laadstations.  Denk hierbij aan kantoren, vakantieparken, hotels en autodealers. Voor een nieuw vakantiepark in Kamperland mocht de Saman Groep het afgelopen jaar bijvoorbeeld 20 vakantievilla’s voorzien van een laadstation. Zo kan de verhuurder zich onderscheiden en kan hij via het automatische verrekensysteem een nette vergoeding vragen voor de afgenomen stroom. Door onze uiteenlopende zakelijke laadoplossingen, kunnen bezoekers en werknemers optimaal en veilig hun elektrische auto opladen.

Laadpaal zakelijk? Neem contact op voor een advies of maat!

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle regelgeving en informeren u graag. Neem daarom gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan bij u op locatie.

    U kunt meerdere producten aanvinken