Warmtepomp voor uw bedrijf? Antwoord op de 5 meest gestelde vragen

Bent u aan het oriënteren om uw bedrijf duurzaam te verwarmen met een warmtepomp? Mooi! Fossiele brandstoffen, zoals aardas en aardolie, worden namelijk steeds duurder en schaarser. Door zakelijk te kiezen voor een duurzame manier van verwarmen met bijvoorbeeld een warmtepomp, kunt u aan een schoner milieu bijdragen en flink besparen. De Saman Groep geeft in een gratis whitepaper antwoord op de vijf meest gestelde vragen over een warmtepomp voor bedrijven.

Gratis whitepaper warmtepomp zakelijk met:

  • Tips over hoe u de juiste warmtepomp voor uw bedrijf kiest.

  • Uitleg over de werking en kosten van een warmtepomp voor uw bedrijf.

  • Praktische handvatten om een goede afweging te kunnen maken voordat u een warmtepomp zakelijk koopt.

  • Slimme inzichten om goed voorbereid het gesprek aan te gaan met een installateur.

We zijn zeer tevreden over de resultaten. De warmtepomp reageert snel op de warmtevraag. Daarnaast is deze voorzien van een koelfunctie. Op advies van de Saman Groep is vervolgens de buitenunit van de warmtepomp voorzien van een kap. Hierdoor reduceert het geluid sterk. Ook met het jaarlijks onderhoud van de warmtepomp is rekening gehouden.

Marc Riemens, Roompot Projects over Roompot Water Village in Kamperland

Saman Groep; specialist in warmtepompen voor bedrijven

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant bereikbaar maken. Of u nu zzp’er bent of grootverbruiker, het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Energie besparen en daarmee de energiekosten reduceren, is voor iedereen interessant. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een installatie dat het beste past bij uw specifieke situatie. Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden met een warmtepomp voor uw bedrijf of bedrijven? Door de sterk wisselende energieverbruiken en grote diversiteit in juridische bedrijfsvormen, is geen enkele situatie vergelijkbaar. De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle regelgeving en informeren u graag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang gratis de whitepaper ‘Warmtepomp voor uw bedrijf? Antwoord op de 5 meest gestelde vragen!’.