Een warmtepompboiler verwarmt uw tapwater door warmte te onttrekken uit de omgeving. Hierbij wordt er geen gas gebruikt, maar elektriciteit. Een warmtepompboiler is daardoor een kostenefficiƫnte manier om tapwater te verwarmen. Ook kunt u direct fors uw CO2-uitstoot verlagen. Bovendien verbruikt een warmtepompboiler gemiddeld drie keer minder stroom dan een elektrische boiler. Daardoor kunt u flink besparen op uw energiekosten.

Advies en installatie

Wanneer u aan het oriƫnteren bent om een warmtepompboiler te kopen, dan is de kans groot dat u tegen een aantal vragen aanloopt. De Saman Groep helpt u hierbij graag op weg. In een korte, praktische brochure geven we antwoord op vragen, zoals:

  • Wat is een warmtepompboiler?
  • Hoe werkt een warmtepompboiler?
  • Wanneer is een warmtepompboiler voor mij interessant
  • Wat kost een warmtepompboiler?

Wist u bijvoorbeeld dat een warmtepompboiler in principe overal kan worden geplaatst waar een aansluiting voor warm en koud water, en stroom aanwezig is? Houd er wel rekening mee dat een warmtepompboiler erg zwaar is. Plaatsing op de begane grond is dan ook een pre. Vaak zien we dat de warmtepompboiler wordt geplaatst in een garage, berging of stookruimte. Verder kunt u de boiler aansluiten op zonnepanelen op uw dak. Op deze manier voorziet u zelf en duurzaam in de benodigde stroombehoefte van de installatie.

Tot slot vertelt de Saman Groep u over de vier stappen in de aanschaf van een warmtepompboiler: vanaf het eerste contact tot de realisatie en het onderhoud. We maken het proces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

MEER INFORMATIE

Wenst u meer advies over de installatie van een warmtepompboiler? Bekijk ons volledige aanbod aan warmtepompboilers in de shop of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag de juiste installatie te vinden passend bij uw woonsituatie en wensen.

Warmtepompboiler VAN DE SAMAN GROEP

De aanschaf in een warmtepompboiler is een belangrijke investering. Het is dan wel zo prettig dat u een betrouwbare en ervaren partner heeft. De Saman Groep is een belangrijke leverancier in Zuidwest-Nederland en maakt duurzaam verwarmen bereikbaar voor iedereen. Bovendien kan de Saman Groep topkwaliteit warmtepompboilers inkopen tegen een gunstig tarief. Daardoor koopt u een A-merk warmtepompboiler installatie van Daikin met een hoge opbrengst en lange levensduur voor de beste prijs. Ook biedt de Saman Groep met haar 100-jarig bestaan goede garantie, betrouwbaarheid en zekerheid. Vanzelfsprekend is dit ontzettend belangrijk wanneer u een warmtepompboiler wilt kopen die probleemloos moet functioneren.

Verder volgen de gekwalificeerde installateurs van de Saman Groep regelmatig technische cursussen. Zo blijft het niveau hoog en dragen we zorg voor het juiste advies en een betrouwbare en goede warmtepompboilerinstallatie. Zowel nu als in de toekomst.

Vrijblijvende offerte aanvragen