15 jaar lang garantie op jouw hybride of all-electric warmtepomp

Zorgeloos genieten met all-in garantie

Alleen bij de Saman Groep krijg je 15 jaar lang garantie op jouw hybride of all-electric warmtepomp! Met een uitgebreide all-in garantie van 15 jaar op jouw warmtepomp kan je met vertrouwen de stap zetten naar een energiezuinige toekomst. Kies jij voor een warmtepomp in combinatie met het Warmte Garantieplan? Dan heb je 15 jaar lang geen omkijken naar jouw installatie.

  • 15 jaar lang geen onverwachte kosten

  • Dag en nacht storingsdienst, 7 dagen per week

  • Iedere twee jaar onderhoud aan jouw installatie

Voorkom bijkomende kosten

Storingen en reparaties zijn altijd onwelkome verassingen. Bij een warmtepomp kunnen de kosten voor het vervangen van een onderdeel snel oplopen naar enkele duizenden euro's. Gelukkig kun jij dit voorkomen! Kies je voor een hybride warmtepomp of een all-electric warmtepomp van de Saman Groep in combinatie met het Warmte Garantieplan, dan hoef jij je 15 jaar lang niet druk te maken om deze kosten. Al het onderhoud, maar ook alle defecten, zijn gedekt onder een verlengde garantie van 15 jaar.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *

Onze partners