Profiteer ook van deze tijdelijke actie!

€ 250 extra korting voor de bewoners van de Schoenmakershoek

Al ruim 15 jaar verwarmt een bodemwarmtepomp uw woning. Inmiddels is de tijd aangebroken om uw warmtepomp te vervangen. Omdat naast uw installatie, ook de warmtepomp in 1.500 andere woningen in uw wijk aan vervanging toe is, ontwikkelden wij een speciaal aanbod voor de bewoners van Schoenmakershoek:

Daikin Altherma 3 GEO

De grondgebonden warmtepomp van Daikin gebruikt aardwarmte om in elke omstandigheden verwarming, koeling en warm tapwater te leveren met slechts één unit.

  • 100% gasloos

  • Verwarming, koeling en warm water

  • Geen extra boringen nodig

Nu vanaf € 12.470

Incl. btw, montage, € 250 extra korting en € 4.425 subsidie.

Of huur vanaf € 161 per maand!

Vraag vóór 29 februari 2024 een vrijblijvend adviesgesprek aan via onderstaand formulier om gebruik te maken van dit aanbod.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Aanmelden warmtepompactie

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Wil je kopen of huren *