Spoelruimte van Zeelandia met maatwerk RVS

Zeelandia produceert al jaren ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. De hoofdvestiging zit in Zierikzee, dichtbij de Saman Groep. De Saman Groep voerde al diverse opdrachten uit naar tevredenheid van Zeelandia. Nu de vatenspoelruimte opgeknapt moest worden, werd de constructieafdeling van de Saman Groep direct benaderd. De constructieafdeling werd enthousiast van deze mooie maatwerkopdracht.

De afdeling installatie startte de klus door alle leidingen en dergelijke op voorhand te verwijderen. Daarna was de weg vrij voor de afdeling constructie. In de werkplaats in Zierikzee produceerden we de RVS-zetstukken. Hiermee legden we de basis van de spoelruimte. Deze maatwerk RVS-zetstukken zijn zo ontworpen dat de kitvoorziening direct aanwezig was.

Jan van Maren, teamleider constructie vertelt: “We startten aan het plafond met het inmeten van de dakdoorvoer. Deze is opnieuw door ons aangebracht. Door het gebruik van speciale kit plakten we later de platen aan het plafond. Aansluitend plaatsten we met behulp van de RVS-zetstukken de wanden.”

 Na het plaatsen van het RVS door afdeling constructie, was het de beurt weer aan afdeling installatie. Zij zorgden ervoor dat alle leidingen en dergelijke weer aangesloten werden. Tot slot werkte de constructieafdeling alles tot in de puntjes af zodat de ruimte weer in gebruik kon worden genomen. Dit alles naar volle tevredenheid van Zeelandia, daar doen we het voor!

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *