Saman Groep Breda nieuwe signing

In 2020 opende de Saman Groep een tweede vestiging in Breda. De groei in deze regio gaat zo hard dat in 2021 al een nieuw pand betrokken wordt aan het Minervum in Breda. Dit pand is groter en klaar voor de toekomst. Maar het nieuwe pand moet er natuurlijk wel uitzien als een pand van de Saman Groep. Gelukkig stonden de heren van de constructieafdeling klaar voor de klus!

Signing op de hoek van het bedrijfspand

Er is gekozen om signing op de hoek van het pand te plaatsen. Dit is een goed zichtbare plek, maar niet direct een gemakkelijke plek voor een dergelijke constructie. Bovendien is het pand circa 7,5 meter hoog. Om de lichtbak te kunnen plaatsen is eerst een constructie gemaakt door de constructieafdeling. Deze constructie bestaat uit acht steunen die samen voldoende draagvlak bieden om de lichtbak te plaatsen. Uiteraard is de lichtbak volledig in Saman stijl afgemaakt.

Signing om de regenpijp

Naast de signing op de hoek van het pand, is ook gekozen voor signing op de rechte zijde. Dat klinkt een stuk gemakkelijker, maar op de enige geschikte plek zit een regenpijp. Hierdoor was ook dit geen gemakkelijke klus.

Zichtbaar resultaat

Dankzij de vakmannen van Saman Constructie en Haco Lichtreclame is er toch een prachtig eindresultaat neergezet. Zo is de Saman Groep zichtbaar voor alle toekomstige klanten die een stap van verduurzaming willen zetten in de regio Breda.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *