Laadpalen bij de Zeeuwsche kust in Renesse

Voor de gasten van Strandpark De Zeeuwsche Kust in Renesse zijn deze week twee laadpalen geplaatst van het merk Ecotap. Dit zuilmodel van Ecotap, type SLA_K, heeft een dubbel laadpunt van 2X22 KW en in totaal kunnen er nu dus 4 elektrische auto’s tegelijkertijd opgeladen worden.

Voor het nieuwe zomerseizoen, dat rond Pasen weer gaat beginnen, zijn er voor de gasten van De Zeeuwsche Kust in Renesse deze week twee laadpalen geplaatst van het merk Ecotap. Dit zuilmodel, type SLA_K, heeft een dubbel laadpunt van 2 X 22 KW en in totaal kunnen er nu dus vier elektrische auto’s tegelijkertijd opgeladen worden.

De laadpalen zijn een extra service voor de gasten van dit populaire strandpark. Elektrische auto’s bepalen steeds meer het straatbeeld. Dit geldt voor Nederland maar ook zeker in onze omringende landen Duitsland en België. De behoefte om de auto’s op te laden groeit daarmee ook, en bij de Zeeuwsche Kust kunnen vanaf nu elektrische auto’s met de juiste capaciteit, veilig en verantwoord opgeladen worden.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *