Dakwerk en zinkwerk

Iedere dag heeft jouw dak te maken met invloeden van het weer. Al sinds de jaren ’60 verzorgt de Saman Groep in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant duurzaam dakwerk en zinkwerk aan woningen en bedrijfspanden. Of het nu gaat over het plaatsen van dakbedekking, dakgoten en vogelwering, of het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden: wij staan voor je klaar. Met professioneel dakwerk en zinkwerk, zorgen wij voor een perfecte uitstraling van jouw dak wat tegen elk weertype bestand is.

Kies ook voor:

 • Persoonlijke aandacht

  Door te werken met een kleinschalige ploeg met vakmensen heeft u altijd één contactpersoon die het werk begeleidt van opname tot oplevering.

 • Vakkundigheid

  Door onze jarenlange ervaring bij nieuwbouw én bestaande bouw, zijn we sterk geworden in het vinden van oplossingen in situaties die niet standaard zijn. Bij ons is dak- en zinkwerk altijd maatwerk.

 • Duurzaamheid

  We werken alleen met duurzame materialen, zoals geprepatineerd zink en met EPDM of PVC voor dakbedekking. Beide materialen zijn brandwerend en zeer duurzaam. Het resultaat is een egaal, onderhoudsvrij dak.

 • Vertrouwen

  Onze tevreden klanten en goede resultaten zorgen ervoor dat er ieder jaar weer nieuwe opdrachtgevers voor de Saman Groep kiezen.

 • Goede prijs

  Op basis van jouw wensen en situatie maken wij altijd een scherpe maatwerk offerte. Ook ontvang je na oplevering een garantiecertificaat.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *