Dakrenovatie Hostellerie Schuddebeurs

Het gebouw van Hostellerie Schuddebeurs is al circa 300 jaar oud. Van oorsprong een herberg. In 1978 is het na een renovatie omgetoverd tot het prachtige en stijlvolle hotel wat het nu is. De Hostellerie is omgeven met natuur. Het landelijke karakter komt in ieder detail terug.

Maar, naast alle charmes die een 300 jaar oud pand met zich mee brengt, vraagt het ook onderhoud. Recent is er een dakrenovatie uitgevoerd bij Hostellerie Schuddebeurs. De Saman Groep bracht hier circa 200 vierkante meter PVC dakbedekking aan.PVC dakbedekking is sterk, waterdicht en licht van gewicht. Bovendien is PVC dakbedekking een duurzaam verantwoord materiaal, het is namelijk volledig recyclebaar. Dankzij de keuze voor witte dakbedekking blijft het in de zomers binnen veel koeler, dan wanneer er gekozen was voor zwarte dakbedekking. Een slimme keuze.

Veel mensen kennen de Saman Groep van de duurzame installaties, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Maar, al sinds de jaren ’60 verzorgen we Zuidwest-Nederland ook duurzaam dak- en zinkwerk aan woningen en bedrijfspanden. Of het nu gaat over het plaatsen van dakbedekking en dakgoten, of het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden: wij staan voor u klaar. Met professioneel dak- en zinkwerk, zorgen wij voor een perfect dak wat tegen elk weertype bestand is.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *