80 Canadian Solar zonnepanelen voor garage Colijn Vlissingen

Al ruim 20 jaar staat autogarage Colijn uit Vlissingen bekend als een betrouwbare partner voor occasions, reparaties en andere diensten aan de auto. Zij zijn voorzien van een showroom en werkplaats aan de Industrieweg.

Door de combinatie van showroom en werkplaats, wordt de klant optimaal bediend. Tegelijkertijd lopen de stroomkosten van deze combinatie op. Met een prachtig plat dak tot hun beschikking, schakelde Garage Colijn de Saman Groep in om zonnepanelen te plaatsen. De Saman Groep plaatste 80 Canadian Solar zonnepanelen, bij elkaar goed voor circa 33.000Wp. Monteurs Gerwin en Alex klaarden de klus met plezier.

De zonnepanelen zijn nog maar kort geleden geplaatst, maar leveren vanaf dag één groene stroom aan Garage Colijn. Zonnepanelen zijn zowel zakelijk als particulier een interessante investering met een korte terugverdientijd. Zakelijk gezien kun je zelfs in aanmerking komen voor subsidies wanneer je kiest voor zonnepanelen op jouw dak. Zo worden zonnepanelen op jouw bedrijfspand extra aantrekkelijk.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *