394 Jinko Solar zonnepanelen Steeds Hooger Oud-Beijerland

Steeds Hooger Oud-Beijerland (ofwel SHO) is de grootste voetbalvereniging van de gemeente Hoekse Waard. Al circa negentig jaar is de vereniging een begrip binnen de regio en ver daarbuiten. De leden sporten hier met veel enthousiasme en energie. In 2021 vond de vereniging dat het tijd werd voor het opwekken van groene energie.

De vereniging vindt duurzaamheid een belangrijk thema. Dat maakt de doelstelling van de vereniging wel duidelijk, namelijk: de groenste voetbalvereniging van Nederland worden. Om dit te bereiken worden diverse duurzame stappen gezet die tevens positief bijdragen aan de energierekening. Het aanbrengen van ledverlichting en zonnepanelen zijn voorbeelden van de duurzame stappen die op de wensenlijst van SHO stonden.

Met de opening van haar vestiging in Oud-Beijerland heeft mede bijgedragen dat de lokale duurzame verbinding met de Saman Groep gemaakt kon worden. Maar liefst 394 Jinko Solar zonnepanelen met een vermogen van 470Wp per paneel mocht de Saman Groep plaatsen bij SHO. Gezamenlijk goed voor 170.000 kHh aan duurzame stroom.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *