380 zonnepanelen De Bourgondiër Hulst

Bij de Bourgondiër in het Zeeuws-Vlaamse Hulst kan men terecht voor een goed feestje. Of het nu gaat om een hapje en een drankje, bowlen of één van de speeltuinen, de Bourgondiër heeft het allemaal.

Ruimte voor verduurzaming

Alle activiteiten die de Bourgondiër aanbiedt, verbruiken ook veel stroom. Daarom gaat de Bourgondiër nu voor duurzaam! Met één plat dak en één schuin dak tot hun beschikking, is er genoeg ruimte voor zonnepanelen. De Saman Groep plaatste meer dan 250 Jinko zonnepanelen op het hoofdgebouw en nog eens ruim 130 Jinko zonnepanelen op het gebouw van de bowling samen goed voor ruim 175.000 kWh.

Zakelijke zonnepanelen totaal ontzorgt

Bovendien kwam de Bourgondiër met het plaatsen van de zakelijke zonnepanelen in aanmerking voor de SDE++ subsidie. Deze subsidie voor zakelijke zonnepanelen kan aangevraagd worden wanneer men gebruik maakt van een grootverbruikersaansluiting. Dit is nog geen gemakkelijk proces, er wordt bijvoorbeeld ook een haalbaarheidsstudie gevraagd inclusief dakindeling, gelukkig neemt de Saman Groep dit volledige proces uithanden voor haar klanten. Zo ontzorgt de Saman Groep zowel de zakelijke als particuliere klant bij de subsidieaanvraag.

Prachtig dak

Er is op het schuine dak gekozen voor de volledig zwarte zonnepanelen. Dit geeft een rustige uitstraling op het dak en deze zonnepanelen zijn ook vanaf de weg zichtbaar. Op het platte dak staan de zonnepanelen op frames die ervoor zorgen dat de panelen in de juiste hoek staan voor de optimale opbrengst.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *