20.000 zonnepanelen op zonnepark Zuidwest-Nederland

De Saman Groep ontwikkelt in 2020 een nieuw zonnepark in Zuid-Nederland. Door het plaatsen van 20.000 zonnepanelen (7,4 MWp) wekt het zonnepark straks jaarlijks voor 2.000 huishoudens duurzame energie op. Onze opdrachtgever wil met het zonnepark een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie in de regio. Door de aankleding van een brede groenstrook rond het zonnepark wordt de installatie bovendien ingekleed in het landschap. Inmiddels is de demotafel goedgekeurd door de keurende instantie en zijn we gestart met de installatie van de zonnepanelen.

Van ontwerp tot realisatie en beheer

De Saman Groep is verantwoordelijk voor het ontwerp van het park en het leveren, monteren en installeren van de zonnepanelen, bijbehorende installaties en constructies. Daarnaast plaatsten we in totaal vier transformatoren om de opgewekte zonnestroom terug te leveren aan het energienet. Het zeven hectare grootte zonnepark wordt straks beveiligd middels een hekwerk rondom het park, voorzien van een breekdraad en magneetcontacten. Ook komen er twee cameramasten. Wanneer er een alarm wordt veroorzaak, gaat er direct een melding naar de meldkamer. De Saman Groep houdt tot slot het zonnepark 15 jaar lang in beheer.

Feiten en cijfers

Meer informatie

De Saman Groep is dé toonaangevende partij in Zuidwest-Nederland voor duurzame installaties om hernieuwbare energie op te wekken. Of dit nu gaat over installaties op woningen, bedrijfspanden of juist op vrije opstellingen in het landschap. Wens je meer informatie over dit zonnepark of over de mogelijkheden met zonnepanelen op jouw (zakelijke) locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *