18 zonnepanelen maatwerkframe Oosterhout

Wil je zonnepanelen? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten en merken. De Saman Groep installeert zonnepanelen van Jinko Solar en SunPower. Onze klant in Oosterhout wenste topkwaliteit én maximaal rendement. Daarom plaatste de Saman Groep 18 SunPower zonnepanelen op een maatwerkframe. SunPower biedt het beste rendement en de meest efficiënte zonnepanelen momenteel op de markt verkrijgbaar. Deze installatie heeft in totaal een vermogen van maar liefst 6480 Wattpiek.

Maatwerkframe voor zonnepanelen

Om de zonnepanelen te kunnen plaatsen op het platte dak, heeft Saman Constructie een maatwerkframe gemaakt. Hierdoor konden de panelen op de gewenste hellingshoek en ligging ten opzichte van de zon worden geplaatst. De klant in Oosterhout profiteert zo optimaal van het rendement van de zonnepanelen. De installatie is vervolgens met behulp van een kraan op het negen meter hoge dak gemonteerd.

SolarEdge omvormer en power optimizers

De zonnepanelen zijn gekoppeld aan Solar Edge power optimizers en vervolgens aangesloten aan een Solar Edge omvormer. Deze zet de opgewekte stroom om in bruikbare wisselstroom. Door het op deze manier schakelen van de installatie, heeft de klant in Oosterhout onder alle omstandigheden de hoogste opbrengst. Heeft één zonnepaneel last van bijvoorbeeld schaduwvorming, dan heeft dit namelijk geen effect op de andere zonnepanelen.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *