18 Ja Solar zonnepanelen Arnemuiden

Eén van onze klanten uit Arnemuiden wilde graag optimaal besparen met zonnepanelen. Maar, om de 18 JA Solar Poly panelen kwijt te kunnen op het platte dak, was het wel even passen en meten.

Uiteindelijk zijn acht zonnepanelen liggend (landscape) geplaatst op een Valk Solar Portrait montagesysteem. De overige panelen zijn staand (portrait) geplaatst op een FlatFix Fusion montagesysteem. Voor optimaal rendement zijn alle panelen voorzien van SolarEdge power optimizers. De Solar Edge omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte energie wordt omgezet in bruikbare stroom voor in huis. Laat de zon maar schijnen!

Saman Groep; specialist in duurzaam comfort

Dankzij ons vooruitstrevende, bewuste en toekomstgerichte karakter zoeken wij altijd naar een duurzame oplossing die voldoet aan jouw wensen. Van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Kies je de Saman Groep, dan weet je zeker dat het zonnepanelensysteem op jouw dak het juiste is. De aanschaf van zonnepanelen is een belangrijke investering waarbij je graag zeker bent van de beste kwaliteit! Wil je direct advies van één van onze adviseurs? Neem gerust contact met ons op.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *