114 zonnepanelen voor DELTA energie Middelburg

Sinds een jaar werken de Saman Groep en DELTA Energie samen. Een vruchtbare samenwerking voor beide partijen en hun klanten. Bovendien is de samenwerking gunstig voor de verduurzaming van Zuidwest-Nederland. De gezamenlijke missie is om zo veel mogelijk huishoudens te stimuleren richting een duurzaam en CO2-neutraal leven. Uiteraard zonder in te leveren op comfort.

Duurzame samenwerking met DELTA Energie

Binnen deze samenwerking is er een extra voordeel voor DELTA Energie klanten die een duurzame installatie bij de Saman Groep afnemen. De Saman Groep biedt op haar beurt de groene stroom van DELTA Energie aan. Zo stimuleren we samen duurzame installaties en groene stroom, een win-win situatie!

Zelf stroom opwekken voor het eigen energieproduct

We spreken Roel Meijerink, CEO van DELTA Energie: “Wij konden natuurlijk niet achterblijven. Wat is er nu logischer dan dat we ook op ons eigen kantoorpand groene stroom opwekken voor ons eigen product?” Zodra DELTA Energie zelf stroom op wilde wekken via zonnepanelen, was de keuze voor de Saman Groep als partner, logisch.

De Saman Groep als duurzame partner

De Saman Groep plaatst naast alle zonnepanelen voor DELTA  Energie klanten, nu ook 114 zonnepanelen op het platte dak van het nieuwe pand van DELTA Energie. Samen goed voor meer dan 35.000Wp. Daarmee heeft DELTA Energie zeker nog stroom over. Deze opgewekte stroom wordt teruggeleverd aan het stroomnet en opgenomen in hun eigen product DELTA Puur Zeeuws Groen. “Zo wekken we nu ook zélf stroom op voor ons Zeeuws groene stroomproduct. Mooi toch?” aldus de heer Meijerink.

Efficient team van monteurs

“De Saman Groep plaatste de zonnepanelen naar volle tevredenheid. Het team was op elkaar ingespeeld en draait zijn hand niet om voor een groter dak als dat van ons. De plaatsing was vlot en efficiënt.” vertelt de heer Meijerink.

Laatste stap naar energielabel A

Voor ons was deze zonne-installatie een laatste stap in de richting naar energielabel A. Dat is dan ook onlangs vastgesteld. Kantoren moeten per 1-1-2023 energielabel C hebben, maar daar zijn wij nog even twee labelsprongen overheen gegaan. We vonden dat we als dé Zeeuwse energieleverancier het goede voorbeeld moeten geven. De zonnepanelen waren daarbij de kers op de taart.” Sluit de heer Meijerink af.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *