101 zonnepanelen en warmtepomp in Oostvoorne

Het is ons doel om een toegevoegde waarde te leveren in de energietransitie door optimale, duurzame installaties te realiseren in woningen en bedrijfspanden. Zo ook voor een particuliere klant in Oostvoorne. Onze klant wilde helemaal duurzaam voorzien in de energiebehoefte. Maar, met een woonhuis, zwembad, elektrische auto en de wens voor een volledig elektrische warmtepomp, was er nogal wat stroom nodig.

Zonnepanelen 305 wattpiek en SolarEdge omvormer

De Saman Groep plaatste maar liefst 101 zonnepanelen met een vermogen van 305 Wattpiek per paneel op verschillende delen van het dak van het woonhuis. De zonnepanelen zijn vervolgens aangesloten op SolarEdge power optimizers en een SolarEdge omvormer om de opgewekte zonnestroom om te zetten in bruikbare wisselstroom.

Daikin Altherma LT3 Bluevolution warmtepomp

Om ook volledig van het gas te gaan monteerden de installateurs daarnaast een all-electric Daikin Altherma LT Bluevolution warmtepomp. Deze warmtepomp verzorgt volledig duurzaam in de benodigde warmte en warmwaterbehoefte van onze klant uit Oostvoorne. We zijn trots dat we een belangrijke bijdrage mochten leveren aan deze verduurzamingsvraag.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *