10 SunPower zonnepanelen in Meliskerke

De Saman Groep plaatste in Meliskerke 10 SunPower zonnepanelen. Deze installatie heeft een totaal piekvermogen van 3500 Wp. Daardoor wekt de klant jaarlijks 3150 kWh aan duurzame stroom op. Amerikaanse leverancier SunPower is al meer dan 30 jaar pionier op het gebied van zonne-energie. Zonnepanelen van SunPower kenmerken zich door hun maximale prestaties op een beperkt dakoppervlak.

ClickFit EVO montagesysteem

De zonnepanelen zijn op het schuine dak gemonteerd op een ClickFit EVO montagesysteem. Door middel van dit hoge kwaliteit montagesysteem kan de Saman Groep zorg dragen voor een veilige en betrouwbare installatie op het dak, ook tijdens zware weersomstandigheden.

Solaradge omvormer en power optimizers

Tot slot zijn de zonnepanelen gekoppeld aan SolarEdge power optimizers en vervolgens aangesloten op een SolarEdge omvormer. Deze omvormer zet de opgewekte zonnestroom om in bruikbare wisselstroom. Door het op deze manier schakelen van de installatie, heeft de klant in Meliskerke onder alle omstandigheden de hoogste opbrengst. Heeft bijvoorbeeld één zonnepaneel last van schaduwvorming, dan heeft dit namelijk geen effect op de andere zonnepanelen.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *