0

Huur Warmtepompen

Heeft u een koopwoning en wilt u graag besparen op uw energierekening en bijdragen aan een schoner milieu? Dat kan met een warmtepomp. Maar, wat als het kopen van een warmtepomp op dit moment financieel niet mogelijk of wenselijk is? De Saman Groep wil duurzame warmte voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een hybride of all-electric warmtepomp te huren. Hiermee profiteert u van de voordelen van een warmtepomp zonder dat u zelf hoeft te investeren!

  • Vast maandelijks huurbedrag
  • Onderhouds- en servicekosten gedekt
  • Direct besparen vanaf dag één

Met een warmtepomp verwarmt u uw huis met duurzame energie uit aarde, lucht of water. Hierbij wordt er minder tot geen gas gebuikt. Daardoor bespaart u flink op uw gasrekening. Door middel van een warmtepomp verwarmt u uw huis duurzaam. De Saman Groep installeert warmtepompen in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant vanuit haar vestigingen in Breda en Zierikzee.

Warmtepomp installatie in nieuwbouw en bestaande bouw

Het handige aan warmtepompen is dat deze zowel in nieuwbouw als bestaande bouw worden toegepast. Daardoor is dit voor het verlagen van de gasrekening dé oplossing. Bovendien verwarmt een warmtepomp de woning gelijkmatig. Dat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

HOGE TEMPERATUUR (HT) WARMTEPOMPEN

Een hoge temperatuur (HT) warmtepomp installatie is een van de nieuwste ontwikkelingen om op een duurzame manier uw huis te verwarmen. Dit type warmtepomp kan – zoals de naam aangeeft – tot hogere temperaturen verwarmen dan andere soorten warmtepompen. Met een volledig elektrische HT warmtepomp kan uw cv water tot rond de 70 graden duurzaam verwarmd wordt. Dat zorgt ervoor dat dit type warmtepompen vaak ook aansluiten op uw bestaande radiatoren. Met een HT warmtepompinstallatie kunt u daardoor sneller oudere woningen verduurzamen.

ALL-ELECTRIC WARMTEPOMP

Is uw woning goed geïsoleerd of heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u volledig van het gas af? Kies dan voor een all-electric warmtepompinstallatie, zoals de Daikin Altherma LT Bluevolution. Deze volledig elektrische warmtepomp kan uw cv water tot 55°C verwarmen. Dat is voldoende om door middel van vloerverwarming of lage temperatuurradiatoren uw woning 100% duurzaam en comfortabel te verwarmen en te koelen.

HYBRIDE WARMTEPOMP

Wanneer u nog niet volledig van het gas af kunt, maar wel uw woning wilt verduurzamen, is een hybride warmtepomp installatie eventueel een mogelijkheid. Een hybride warmtepomp wordt naast uw cv-ketel gehangen of bevat een geïntegreerde cv-ketel. De Techneco Elga hangen we naast uw cv-ketel en de Daikin Intergas Hybride Monobloc bevat bijvoorbeeld een geïntegreerde cv. Het voordeel van een hybride versie is dat de cv-ketel dient als bijverwarming wanneer de warmtelevering van de warmtepomp niet voldoende is tijdens bijvoorbeeld erg koude winterdagen. Daardoor profiteert u onder alle omstandigheden van comfortabele warmte. Bovendien verbruikt u toch veel minder gas.

WARMTEPOMP huren in Zeeland, Brabant of Zuid-Holland

Als u oriënteert om een warmtepomp te huren, dan snappen wij dat u zich goed wilt laten adviseren. De Saman Groep helpt u hierbij graag op weg. In een praktische brochure beantwoorden we daarom vragen als:

  • – Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?
  • – Welk type warmtepomp past bij mij?
  • – Hoe vergelijk ik offertes voor warmtepompen?
  • – Gebruikt een warmtepompinstallatie energie?
  • – Hoe werkt een warmtepompinstallatie?

Ook leest u in deze brochure meer over de verschillende stappen wanneer u een warmtepomp wilt huren. Vanaf het contact met de adviseur, de offerte tot de montage en het jaarlijkse onderhoud aan uw installatie. Daardoor weet u waar u aan toe bent, zowel nu als later.

KOELEN met een warmtepomp installatie

Als hier bij de aanleg rekening mee wordt gehouden, kan uw warmtepomp ook koelen in de zomer. Dat is wel zo prettig. Afhankelijk van uw type warmtepompinstallatie, koelt de warmtepomp passief of actief. Wanneer de installatie passief koelt, wordt er kou uit de bodem of water gehaald. En als de installatie actief koelt, wordt er warmte uit de binnenlucht gehaald en dit vervolgens afgegeven aan de buitenlucht. Passief koelen is vrijwel gratis terwijl actief koelen zorgt voor een hoger energieverbruik.

SERVICE EN ONDERHOUD aan warmtepompen door de Saman Groep

Met een warmtepomp in huis ontstaat een comfortabel en duurzaam binnenklimaat. Uiteraard wilt u ervan verzekerd zijn dat uw installatie jarenlang betrouwbaar en goed werkt. De Saman Groep neemt dit volledig uithanden wanneer u kiest voor het huren van de installatie.

DE BESTE hybride of all-electric warmtepomp KEUZE IN UW SITUATIE

Het installeren van een warmtepomp – net als het bepalen welke installatie in uw woning past – is altijd maatwerk. Daarom krijgt u altijd een vrijblijvend advies van ons. We onderzoeken hoeveel capaciteit u nodig heeft en kijken waar we de warmtepomp kunnen plaatsen. Twijfelt u toch of u wilt overstappen op een warmtepomp? Dan kunt u met een hoge rendement cv-ketel toch verduurzamen. Met een nieuwe cv-ketel, zoals de Intergas Xtreme bespaart u al snel 15% op uw energiekosten. Bovendien stookt een nieuwe ketel zuinig en efficiënt.

BETROUWBARE WARMTEPOMPINSTALLATIES VAN a-MERKEN dAIKIN, niBE OF remeha

Het huren van een warmtepomp is een samenwerking die u voor een langere periode aangaat. Een betrouwbare en ervaren partner is dan wel zo belangrijk. De Saman Groep heeft vanuit haar vestigingen in Zierikzee, Oud-Beijerland en Breda de afgelopen jaren ruim 5.000 warmtepompen succesvol geïnstalleerd. Als gecertificeerd installateur van warmtepompen in Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant, maken we duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar. Zowel particulier als zakelijk. Door onze ruime kennis en ervaring met warmtepompen en andere energie-oplossingen, adviseert de Saman Groep u optimaal over de mogelijkheden. Bovendien kopen wij A-merk all-electric of hybride warmtepomp in tegen een gunstig tarief. Daardoor koopt u altijd een A-merk warmtepomp van A-merken Daikin, Nibe of Remeha voor de beste prijs. Ook bieden wij u goede garanties, zekerheid en betrouwbaarheid.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies. Bekijk ons volledige assortiment aan warmtepompen in onze webshop.

30 resultaten

Alleen hybride warmtepompen beschikbaar! Wegens grote drukte kun je momenteel alleen hybride warmtepompen huren of kopen.
Naar hybride warmtepompen