Laat jouw vereniging 2024 duurzaam starten

Gratis zonnepanelen voor jouw vereniging!

Wij gaan een zonnepaneleninstallatie een tweede leven geven. Daarom doneren wij maar liefst 66 zonnepanelen incl. montage aan een mooie vereniging. Hiermee bespaart jouw vereniging ruim € 6.000,- per jaar op de stroomkosten! Daarmee draag je niet alleen bij aan de energietransitie in Nederland, maar bespaar je ook nog eens fors op je energierekening, waardoor er meer euro’s overblijven voor andere activiteiten.

  • De actie loopt van 23 januari t/m 31 maart 2024

  • De winnaar wordt bekend gemaakt op 1 april

  • De vereniging moet in ons werkgebied gevestigd zijn

Hoe kan jij meedoen?

Om jouw vereniging aan te melden voor deze actie moet je twee dingen doen:

  • Volg ons op Instagram en/of Facebook

  • Maak een toffe video of foto van jouw vereniging of team bij het dak waar de zonnepanelen op geplaatst moeten worden. Plaats deze op social media en tag @samangroep en gebruik #samangratiszon.

Waar komen deze panelen vandaan?

De 66 zonnepanelen zijn afkomstig van het Hospice Kaaskenshuis in Zierikzee. Met de vervanging van hun dak ontstond er ook de wens om de panelen te vervangen. Dankzij een schenking van de Saman Groep werden nieuwe zonnepanelen voor het hospice een werkelijkheid. De oude zonnepanelen die op het dak lagen waren echter nog in goede staat en kunnen nog vele jaren stroom opwekken. Deze panelen krijgen dus een tweede leven en gaan een bijdrage leveren aan de energietransitie.

Voorwaarden actie

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt