De elektrische auto groeit! We zien steeds meer elektrische auto’s rijden. Wij begrijpen dat wel; een elektrische auto is duurzaam, comfortabel en voordelig in gebruik. Maar, om altijd opgeladen te vertrekken heb je een laadpaal thuis nodig! Een oplaadpunt in de buurt kan jouw elektrische auto natuurlijk ook van stroom voorzien.

een laadpaal bij jou thuis

Wil je weten of jouw huis geschikt is voor een laadpaal? Denk dan aan een aantal dingen:

  • De plek van het laadstation, kun je deze op de oprit of aan de gevel kwijt?
  • Denk ook aan struikelgevaar, de kabel mag niet over de stoep lopen.
  • Hoeveel fase is de aansluiting in je meterkast? Dit is bepalend voor de laadsnelheid.

een laadpaal van alfen, webasto of wallbox

De Saman Groep biedt laadstations aan van drie merken. Zoek je een compact laadstation? Dan is Wallbox wat voor jou. Bovendien hebben zij erg fraaie designs. Ben je meer op zoek naar een laadstation met uitgebreide mogelijkheden om jouw laadsessies te bekijken? Kies dan voor een Alfen laadpaal. Alfen biedt zelfs een dubbele laadpaal aan. Zo laad je twee elektrische auto’s tegelijk. Wil je de beste prijs? Dan kies je voor Webasto. Bekijk al onze laadstations hier!

Het laadstation is zeer betrouwbaar, gezien mijn stroomverbruik koos ik ook voor loadbalancing. De Saman Groep biedt een optimale combinatie van prijs, kwaliteit en service. Ik ben erg blij hoe alles is verlopen.

De heer Overeem

openbaar oplaadpunt elektrische auto

Heb je geen mogelijkheid om thuis op te laten? Maak dan gebruik van een openbaar oplaadpunt. Klik hier om diverse mogelijkheden in Zuidwest-Nederland te vinden. Je vindt zowel snelladers als reguliere laders. Met een snellader rijd je vaak weer 100km na 20 minuten laden, wel zo prettig! Zorg er wel voor dat je altijd een goede laadpas bij je hebt. Ook als je kiest voor een laadpaal thuis, heb je een laadpas nodig. Ga je naar het buitenland? Controleer dan van te voren waar je kunt laden en welke laadpas je hiervoor nodig hebt.

 

Een vrijblijvend advies?