Innovatieve laadpaal van DS Store Breda

Momenteel bent u aan het oriënteren om een elektrische auto te kopen bij de DS Store in Breda. Het is ons doel om thuis laden zo eenvoudig mogelijk te maken met een innovatieve totaaloplossing die het beste bij uw elektrische auto past:

  • Innovatieve laadpaal 3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW of 22 kW

  • Gratis persoonlijk advies op maat via video of op locatie

  • Optioneel inclusief registratie en backoffice systeem

  • Optioneel met vaste laadkabel

  • Transparante pakketten en prijzen

Hierdoor bent u verzekerd van een optimale, veilige laadoplossing voor thuis.

Installatie laadpaal van DS Store Breda

Voor een vakkundig advies en installatie van een laadpaal bij u thuis kiest DS Store Breda voor de ervaren en erkende installateur Saman Groep. Met 100 jaar ervaring als toonaangevend totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland en 15 jaar ervaring in duurzame energieoplossingen, biedt de Saman Groep professionele dienstverlening op het gebied van laadoplossingen. Van eerlijk en vakkundig advies op locatie, een professionele installatie tot de gratis afhandeling van subsidie aanvragen.

Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en topservice bieden. Het enige wat u hoeft te doen is hieronder uw naam- en adresgegevens in te vullen. De Saman Groep neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, via video of op locatie. Een adviseur van de Saman Groep luistert naar uw wensen en behoeften, kijkt of uw situatie geschikt is voor een laadpaal, controleert of er aanpassingen in de meterkast gedaan moeten worden en of er nog andere (graaf)werkzaamheden benodigd zijn. Daarna ontvangt u een transparante offerte.

Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd, neemt de Saman Groep contact met u op voor het inplannen van de installatie. De Saman Groep wordt daarmee ook direct uw partner voor al uw vragen over uw laadpaal. Nu, maar ook later.

DS Store samenwerking met de Saman Groep