Zonnepanelen op jouw huurwoning

Alwel vindt duurzaamheid en betaalbaarheid erg belangrijk. Daarom kun je nú kiezen voor zonnepanelen op jouw huurwoning. Doe jij ook mee?

Wat leveren zonnepanelen mij op?

Als je meedoet plaatst de Saman Groep afhankelijk van de beschikbare ruimte maximaal zes zonnepanelen op jouw dak. Je bespaart hierdoor direct geld op jouw energierekening. Je betaalt een maandelijkse bijdrage van maximaal € 2,16 per zonnepaneel aan Alwel. Deze vaste vergoeding wordt verwerkt in de servicekosten.

Hoe werken zonnepanelen?

Weet je hoe zonnepanelen eigenlijk werken? We leggen het je uit. De zonnepanelen liggen op het dak en vangen zonlicht op. Dit zonlicht wordt kun je echter niet direct in huis gebruiken. Daarom installeren we achter de zonnepanelen de micro-omvormer(s). Deze zet(ten) de opgewekte zonnestroom om in stroom die je thuis kunt gebruiken. De stroom die je niet gebruikt, wordt automatisch teruggeleverd aan het energienet. In de meterkast plaatsen we een klein metertje die het opgewekte vermogen van de zonnepanelen weergeeft. Heb je een werkende WiFi verbinding? Dan kun je ook gebruikmaken van de gratis Homewizard app om de opbrengst van de zonnepanelen te monitoren. Onze monteur helpt je hierbij tijdens de installatie van de zonnepanelen.

Zonnepanelen op jouw huurwoning

Zonnepanelen op jouw huurwoning

Aanhef

Voornaam

Achternaam

Postcode en huisnummer

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden door mijn woningbouwvereniging voor het plaatsing van zonnepanelen.