Rotterdam helemaal duurzaam

Al meer dan 13.000 zonnepanelen geplaatst in Zuid-Holland. Ook uw woning is geschikt!

Steeds meer woningeigenaren in de gemeente Rotterdam kopen of huren zonnepanelen voor hun huis. Dat is naast goed voor uw portemonnee, ook goed voor het milieu. Met zonnepanelen wekt u namelijk duurzaam zelf groene stroom op door gebruik te maken van gratis zonlicht. Bovendien hoeft u de stroom die u zelf opwekt, ook niet af te nemen bij uw energieleverancier. Met de steeds verder stijgende prijzen voor energie, wordt het kopen of huren van zonnepanelen steeds interessanter. En in de tussentijd draagt u ook nog lokaal bij aan een schoner milieu in de gemeente Rotterdam. Dat is wel zo belangrijk, ook voor de volgende generatie.

Wanneer u (naast zonnepanelen) interesse heeft in bijvoorbeeld een airco, zonneboiler, warmtepomp, adviseren wij u graag!

Daarom koopt of huurt u zonnepanelen bij de Saman Groep

  • A-merken Meyer Burger en DMEGC
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
  • Betaal pas na plaatsing
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Tot 25 jaar garantie
Klantervaring Melissant - Zonnepanelen huren | Saman Groep

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit de omgeving Rotterdam

Niet alleen de kwaliteit van het werk was netjes, ook de communicatie vanuit kantoor en zeker vanuit de monteurs was goed.

Leander Chatoui

“Na de installatie werd alles keurig opgeruimd. Zelfs het stof op de kozijnen werd afgedaan.”

Familie de Kok

Project met zonnepanelen in Rotterdam

Nadat we in 2016 het eerste project hadden afgerond, hebben we recent op Rotterdam The Hague Airport weer 1.373 zonnepanelen gelegd. Dit tweede project werd verdeeld over 2 hangars. In vier weken tijd werden op de eerste hangar één 567 panelen gelegd en op de tweede hanger 806 stuks gelegd.

“Aan het eind van het jaar, als alle technische voorzieningen zijn ingeregeld, voorziet RTHA zichzelf voor 22% van haar totale benodigde stroom duurzaam. Bij RTHA  staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Een van de strategische doelstellingen is dan ook het bereiken van volledige zelfvoorziening in elektriciteit in 2025. De 22% draagt dus al flink bij aan de doelstelling.”

Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Zonnepanelen kopen of huren in Rotterdam? goed geregeld!

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in de gemeente Rotterdam bereikbaar maken. We zijn elke dag bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame energievoorziening in uw gemeente, om dit te realiseren. Ook werken we alleen met A-merk producten en topkwaliteit montagematerialen. Bovendien volgen onze gecertificeerde vakmensen regelmatig trainingen en cursussen. Daardoor blijft de kwaliteit hoog. Ook bent u hierdoor verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag! Bovendien kunt u tussentijds de zonnepanelen altijd overnemen zonder meerkosten.

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan