• Betaal vanaf 2023 0% btw
 • Alleen A-merk zonnepanelen
 • Persoonlijk adviesgesprek via video of op locatie

Gemeente Goeree-Overflakkee helemaal duurzaam

Al meer dan 13.000 zonnepanelen geplaatst in Zuid-Holland. Ook uw woning is geschikt!

Steeds meer inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee kopen of huren zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wanneer u kiest voor zonnepanelen, hoeft u namelijk veel minder stroom af te nemen van uw energieleverancier. En door de steeds verder stijgende energiekosten, is dat erg interessant. Wanneer u zonnepanelen wilt kopen of huren, draagt u lokaal in Goeree-Overflakkee bij aan een duurzamere gemeente. Om ook volgende generaties van onze omgeving te laten genieten, is dat ontzettend belangrijk.

Als u (naast zonnepanelen) interesse heeft in bijvoorbeeld een warmtepomp, airco, dan adviseren wij u graag!

Daarom koopt of huurt u zonnepanelen bij de Saman Groep

 • A-merken Meyer Burger en DMEGC
 • Altijd vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of op afstand
 • Betaal pas na plaatsing
 • Betaal vanaf 2023 0% btw
 • Tot 25 jaar garantie
Klantervaring Melissant - Zonnepanelen huren | Saman Groep

Ervaringen van Zonnepanelen klanten uit de gemeente Goeree-Overflakkee

“We hebben bij diverse aanbieders offertes aangevraagd en met elkaar vergeleken. Opvallend was dat de Saman Groep van A tot Z de installatie regelt, terwijl veel andere installatiebedrijven de montage uitbesteden. Bij de Saman Groep heb je altijd dezelfde contactpersoon, waardoor je niet elke keer alles moet uitleggen. Dat is erg prettig.

Familie De Koning

Het rendement op de zonnepanelen is aanzienlijk. Sinds de installatie bespaar ik meer dan de helft aan energiekosten.

Familie de Groen

Project met zonnepanelen in Goeree-Overflakkee

Onlangs monteerde de Saman Groep negen zonnepanelen bij een klant in Sommelsdijk. Deze klant had al zonnepanelen, maar wilde met de extra panelen voorzien in de volledige stroombehoefte. De installatie bestaat uit negen zonnepanelen. Het zwarte uiterlijk van de panelen geeft een nette uitstraling op het dak van de klant. Het systeem heeft een vermogen van 2700 Wattpiek. Daardoor wekt de klant jaarlijks circa 2430 kWh duurzame energie op. De zonnepanelen zijn vervolgens aangesloten op een Omnik omvormer. De omvormer zet de opgewekte energie om in bruikbare wisselstroom.


Meedoen is eenvoudig

 • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
 • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
 • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
 • Wij komen langs voor de installatie.
 • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Duurzame zonnepanelen in Goeree-Overflakkee: goed geregeld!

Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar te maken voor iedereen in Goeree-Overflakkee. Door elke dag bezig te zijn met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame energievoorziening, bereiken we dit. Bovendien werken wij alleen met A-merk montagematerialen en producten en volgen onze gecertificeerde collega’s ook regelmatig technische cursussen of trainingen. Daardoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Nu, maar ook later.

Zonnepanelen op uw dak, zonder investering vooraf? Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag! Bovendien kunt u de zonnepanelen tussentijds altijd zonder meerkosten overnemen.

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan