Zeeuwland gaat voor duurzaamheid en betaalbaarheid. Daarom wil Zeeuwland op zo veel mogelijk van haar huurwoningen zonnepanelen plaatsen om de woningen energiezuiniger te maken en bij te dragen aan een duurzamer milieu. Om dit te realiseren, heeft Zeeuwland de Saman Groep als partner gekozen. Heb jij een brief hierover ontvangen? Dan kom jij in aanmerking voor zonnepanelen. 

Wat krijg ik als ik kies voor zonnepanelen?

Kies je voor zonnepanelen, dan krijg je een complete zonnepaneleninstallatie van de Saman Groep. Deze bestaat uit zes topkwaliteit zwarte zonnepanelen, één Solis omvormer en de benodigde bekabeling voor de aansluiting tussen de zonnepanelen en de meterkast. Ook plaatst de Saman Groep tijdens de installatie een bruto productiemeter. Daardoor kun je eenvoudig de werking en de opbrengst van jouw zonnepanelen bekijken.

 

Wat levert het mij op?

Tegen een maandelijkse bijdrage van € 12,00 per maand, installeert de Saman Groep zes zonnepanelen op jouw dak. En de besparing op uw energierekening? Die is geheel voor jou! De opbrengst van dit systeem is gemiddeld 2.080 kWh per jaar. Daarmee kunt u circa € 624 per jaar / € 52 per maand besparen* op uw stroomrekening, exclusief de maandelijkse bijdrage.

* Dit is een voorbeeld en een gemiddelde. De Saman Groep bekijkt en berekent het voordeel van iedere woning.

Hoe werken zonnepanelen?

Hoe kan ik meedoen?

  1. Meld je aan via deze pagina (het formulier dient ingevuld te worden door de hoofdhuurder).
  2. De Saman Groep neemt contact met je op en plant indien nodig een bezoek in.
  3. Vervolgens teken je digitaal of tijdens het huisbezoek het opnameformulier en een akkoordverklaring.
  4. De zonnepanelen worden geïnstalleerd op jouw dak en je krijgt uitleg over de energieopbrengst van de zonnepanelen. Zo profiteer je van jouw eigen duurzame energie en de besparing op jouw energierekening.

Kies ook voor zonnepanelen

Help jij mee om Zeeland een stukje groener te maken en jouw energierekening te verlagen met zonnepanelen? Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst. 

Direct aanmelden

  • Hidden
  • Reset signature Signature locked. Reset to sign again