Of u nu een agrarisch bedrijf heeft, een restaurant of een camping, bijna ieder bedrijf verbruikt warm water. Met een zonneboiler kunt u op een duurzame manier water verwarmen voor bijvoorbeeld een zwembad, douches of in de keuken. Daarmee zet u niet alleen grote stappen in verduurzaming. Het is ook goed voor uw portemonnee. Bovendien bezorgt zaken doen met een duurzame onderneming een goed gevoel en maakt u uw organisatie klaar voor de toekomst.

hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler maakt gebruik van zonnecollectoren op het dak die zonlicht opvangen. De warmte die de zonnecollectoren opvangen wordt omgezet tot warm water in uw boilervat. Ook in de winter schijnt er vaak al genoeg zon om uw water te verwarmen. Zo bent u jaarrond voorzien van warm water dankzij de zon en uw zonneboiler. Bovendien is zonlicht helemaal gratis! De Saman Groep levert uitsluitend A-merk zonneboilers van HR-Solar.

Wist u dat de collectoren van een zonneboiler zich perfect laten combineren met zonnepanelen? Dan zet u direct twee stappen vooruit voor uw duurzame bedrijf.

We hebben drie warmtepompen geplaatst voor de verwarming van het zwembadwater en zonnecollectoren voor het verwarmen van het douchewater. De verwachtingen zijn zelfs overtroffen. We hebben iets meer bespaard dan vooraf werd berekend.

Twan Vermeulen, Camping de Pekelinge over de samenwerking

gasbesparing en Subsidie zonneboiler voor bedrijven

Met een zonneboiler is het mogelijk om tot 60% te besparen op uw gasverbruik en zo fors te besparen op uw energiekosten. Het verduurzamen van uw onderneming is niet alleen bevorderlijk voor het milieu, uw imago en uw portemonnee, vanaf 1 januari 2023 wordt het zelfs verplicht! Vanaf dat moment moet bijna ieder kantoorgebouw energielabel C of hoger hebben. Bovendien worden fossiele brandstoffen, zoals aardgas, steeds schaarser en duurder. Als ondernemer moet u dus vroeg of laat ook stappen zetten om te verduurzamen. De overheid helpt u een handje om de kosten te verlagen; investeert u als ondernemer zakelijk in een zonneboiler voor uw bedrijf of kantoorpand? Dan kunt u onder voorwaarden profiteren van ISDE-subsidie. Onze adviseur informeert u graag over de hoogte van de subsidie in uw situatie.

Dit kan een zonneboiler voor uw hotel betekenen;

Daarom kozen andere duurzame ondernemers voor de Saman Groep

  • Geen omkijken naar, het hele traject is geregeld – Zeelandia
  • Goed meegedacht over praktische oplossingen – YourSuprise
  • Je bent geen nummertje bij de Saman Groep – World of Drinks
  • Hoge kwaliteit van de monteurs – Rotterdam The Hague Airport
  • Er staan professionals met ervaring klaar – Roompot Projects

Whitepaper zonneboiler zakelijk

Bent u aan het oriënteren om warm water binnen uw bedrijf duurzaam te verwarmen met een zonneboiler? Goed bezig! De Saman Groep geeft in een gratis whitepaper antwoord op de vijf meest gestelde vragen over een zonneboiler voor bedrijven. Koopt u een zonneboiler? De Saman Groep zorgt voor de installatie, het onderhoud en de afhandeling van de subsidieregeling. Zo kunt u zorgeloos genieten van de installatie en de besparing op uw gaskosten!

Zonneboiler voor uw bedrijf? Neem contact op voor een advies op maat

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Of u nu zzp’er bent of grootverbruiker, het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een installatie die het beste past bij uw specifieke situatie. Bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden met een zonneboiler voor uw bedrijf? De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en informeren u graag. Van uw kantoor tot zelfs uw zwembad; de Saman Groep helpt u met al uw duurzame wensen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek en offerte aan

  • Hidden
    U kunt meerdere producten aanvinken