Gebruikt u in uw bedrijf warm water? Dan kunt u het water duurzaam verwarmen met een zonneboiler. Zo kunt u flink besparen op uw gaskosten!

Duurzaam warm water met een zonneboiler zakelijk

Een zonneboiler is een boiler welke gekoppeld wordt aan zonnecollectoren op een dak. De warmte die nodig is om het water te verwarmen krijgt de zonneboiler van de zon. Bij fel zonlicht kan het water maar liefst 90°C worden. Ook in de winter, wanneer de zon maar een paar uur schijnt, wordt het water vaak al voldoende verwarmd. Met een zonneboiler bespaart u al snel 60% van het energieverbruik – en daarmee dus ook de energiekosten – voor warm water.

We hebben drie warmtepompen geplaatst voor de verwarming van het zwembadwater en zonnecollectoren voor het verwarmen van het douchewater. De verwachtingen zijn zelfs overtroffen. We hebben iets meer bespaard dan vooraf werd berekend.

Twan Vermeulen, Camping de Pekelinge over de samenwerking

Subsidie zonneboiler voor bedrijven

Investeert u als ondernemer zakelijk in een zonneboiler voor uw bedrijf of kantoorpand? Dan kunt u onder voorwaarden profiteren van ISDE-subsidie. Dat kan uw flink financieel voordeel opleveren! De Saman Groep neemt de volledige subsidieregeling voor u uit handen. Zo hoeft u alleen te genieten van aangenaam warm water en van de besparing op uw energiekosten!

Ook grootwaterverbruikers, zoals boerderijen, zwembaden of campings kunnen flink besparen met zonneboilers.

Saman Groep: specialist in zonneboiler installaties voor bedrijven

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant bereikbaar maken. Of u nu zzp’er bent of grootverbruiker. Energie besparen en daarmee de energiekosten reduceren, is voor iedereen interessant. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een installatie dat het beste past bij uw specifieke situatie.

Zonneboiler voor uw bedrijf? Neem contact op voor een advies op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden met een zonneboiler voor uw bedrijf of bedrijven? Door de sterk wisselende energieverbruiken en grote diversiteit in juridische bedrijfsvormen, is geen enkele situatie vergelijkbaar. De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle regelgeving en informeren u graag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek en offerte aan

    U kunt meerdere producten aanvinken