Licht bepaalt voor een groot deel de sfeer in een bedrijfspand of woning. Daarom is het belangrijk om goede keuze te maken in het type verlichting. De Saman Groep biedt ruime mogelijkheden in duurzame verlichting voor uw bedrijf of woning. Daardoor kiest u voor verlichting met een lange levensduur, minimaal energieverbruik en een duurzame impact op het milieu.

Wist u bijvoorbeeld dat LED verlichting tot wel 90% minder energie verbruikt dan een gloeilamp met een gelijke lichtopbrengst? Daardoor bespaart u dus fors op uw energierekening! Bovendien kan goede LED verlichting tot wel 50.000 branduren meegaan. Dat maakt de levensduur van LED verlichting maar liefst 50 keer langer dan de levensduur van een ouderwetse gloeilamp. Voldoende redenen dus om over te stappen op duurzame verlichting.

De Saman Groep ontwikkelt voor uw bedrijf een verlichtingsplan op maat op basis van uw wensen en behoeften. Daarbij houden we rekening met duurzaamheid, zodat u optimaal kunt besparen op uw energieverbruik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

Direct een offerte aanvragen