Elke trap, bordes of leuning vraagt om aandacht. Of het nu een standaard item of een speciaal ontwerp ten behoeve van uw bedrijf of kantoor betreft. Saman Constructie is uw partner voor het vervaardigen van trap en hekwerk. Onder architectuur of op basis van ons ontwerp, het doel is altijd een hoogwaardig eindproduct. Bovendien vinden ontwerp en realisatie vakkundig, snel en efficiënt plaats.

Ontwerp en advies

Elke toepassing en situatie kent zijn eigen specifieke eisen. Dient de trap, bordes of leuning puur functioneel te zijn of is het esthetisch aspect minimaal net zo belangrijk? En welke materialen wilt u gebruiken? Staal, roestvaststaal (rvs), aluminium, glas, natuursteen, hout of een combinatie daarvan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze collega’s gaan samen met u op zoek naar de ideale oplossing voor uw specifieke situatie. Uiteraard worden veiligheid en comfort hierbij niet uit het oog verloren.

Afwerking trap en hekwerk

De juiste behandeling of conservering van uw trap of hekwerk geeft het product de juiste bescherming en de mooiste uitstraling. Denk hierbij aan thermisch verzinken, natlakken of poedercoaten. Daarnaast kent roestvaststaal of aluminium nog een veelvoud aan mogelijkheden in de afwerking en nabehandeling, zoals parelen, borstelen of polijsten. Daardoor is er vrijwel altijd een oplossing die bij uw wensen past.

Saman Constructie | Trap en hekwerk

Montage

De trappen, bordessen en leuningen worden zoveel mogelijk voorgemonteerd aangeleverd. Zo controleren wij de constructies op veiligheid en eventuele gebreken. Ook geven wij u inzicht in de beste montagewijze. Om u nog beter van dienst te zijn, kunnen wij het product ook voor u monteren.

Meer informatie trap en hekwerk

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct een offerte aanvragen