Het wordt vaak vergeten, maar een goede luchtbehandeling in uw bedrijfspand is erg belangrijk. In de loop der jaren is de wijze van bouwen veel veranderd. Zo worden vloeren, wanden en daken voorzien van een isolatielaag. Daardoor is de kierdichtheid en luchtdichtheid fors verbeterd. Maar, de ventilatie is daarentegen een stuk achteruit gegaan. De Saman Groep biedt als totaalinstallateur diverse oplossingen aan ten behoeve van een goede luchtbehandeling in uw bedrijf.  

Mechanische ventilatie en balansventilatie

Door het toepassen van mechanische ventilatie of balansventilatie realiseert de Saman Groep een comfortabel en gezond leef- en werkklimaat in uw bedrijf. Bovendien wordt het energieverbruik door luchtbehandeling beperkt met de moderne installaties waarmee de Saman Groep werkt. Een nieuw ventilatiesysteem levert u dus niet alleen schone lucht, maar ook een behoorlijke energiebesparing op! Wanneer u zakelijk kiest voor balansventilatie – ook wel WTW-ventilatie genoemd – is het tevens mogelijk om warmte van vervuilde, afgevoerde lucht te gebruiken om nieuwe, verse lucht op te warmen. Dit noemen we warmteterugwinning. Daardoor gaat er vrijwel geen energie meer verloren.

Airco

Naast goede ventilatie is comfortabele koeling zeker in de zomermaanden van groot belang. Met een A-kwaliteit airconditioning van Daikin biedt de Saman Groep altijd een oplossing die past bij uw bedrijfssituatie. Van toepassingen voor kleine kantoorruimtes tot grote industriële panden. Daikin airco’s bieden een hoog rendement en een strak ontwerp. Met een airco installatie van Daikin kiest u voor de beste kwaliteit en maar liefst vijf jaar garantie. En het periodiek onderhoud aan uw installatie? Ook dat regelen wij voor u! Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een comfortabel werk- en leefklimaat in uw bedrijf.

Meer informatie over luchtbehandeling

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden met ventilatie of airconditioning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct een offerte aanvragen