Dat is gezond zaken doen

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Luchtbehandeling

Een gezond binnenklimaat voor uw medewerkers en klanten is dankzij goede ventilatie dichterbij dan u denkt. Als u gebruikmaakt van een mechanisch ventilatiesysteem wordt vervuilde lucht afgevoerd en komt gefilterde frisse lucht terug de ruimte in. Zo realiseert u eenvoudig een gezond leef- en werkklimaat in uw bedrijfsruimte. Dankzij de moderne systemen waar Saman Groep mee werkt, wordt het energieverbruik door luchtbehandeling beperkt. Dus een weloverwogen keuze voor een nieuw ventilatiesysteem levert niet alleen schone lucht, maar ook een behoorlijke besparing op.

Uiteraard ontzorgt Saman u ook op het gebied van onderhoud aan bestaande ventilatiesystemen. Informeer bij onze adviseurs naar welke vorm van onderhoud het beste past bij uw situatie. Zo kunt u altijd kunt rekenen op een gezonde luchtstroom in uw pand.

Installatie

Tevreden vanaf het eerste contact

Van particulier tot grote zakelijke klanten, Saman Groep gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en de beste service.


Constructie, Duurzame energie, Elektra, Installatie, Service & onderhoud

Alle disciplines onder één dak

Wij zijn u graag van dienst binnen onze disciplines. Kijk wat wij bij andere opdrachtgevers realiseerden.


Dhr. Van Oostenbrugge (Omoda)

Saman weet precies wat wij willen als bedrijf

Saman Groep is de vaste samenwerkingspartner van schoenenwinkel Omoda. Recent werd de winkel in Goes geheel verbouwd. Saman verzorgde alle elektra- en installatiewerkzaamheden.