Het gemak van alles in één

Bent u een zakelijke bezoeker? Klik hier

Gebouwautomatisering

Naar huis gaan, uw pand afsluiten en maar één knop omzetten om verlichting, verwarming en muziek uit te schakelen en alarm in te schakelen? En misschien wilt u dat tegelijkertijd de telefonie omschakelt naar een automatische beantwoording, de automatische deuren vergrendeld worden en het ventilatiesysteem op nachtstand gaat? Met de automatiseringsoplossingen die Saman Groep u biedt, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Loxone
Saman Groep is geregistreerd partner van Loxone, een geavanceerde, maar eenvoudige en betaalbare oplossing voor gebouwautomatisering. Het systeem kan zowel in nieuwbouw als in bestaande omgevingen toegepast worden. Het hart van Loxone’s gebouwautomatisering is een miniserver. Daarin worden alle afzonderlijke systemen samengebracht. Dit maakt het eenvoudig bedienbaar. Alleen al met de installatie van de miniserver beschikt u over een volledig systeem die u naar wens kunt uitbreiden. Loxone is zowel vanuit het gebouw als op afstand te bedienen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van nuttige functies. Saman Groep informeert u graag over wat gebouwautomatisering voor uw specifieke situatie kan betekenen. Maak het uzelf gemakkelijk, neem direct contact op met één van onze adviseurs en laat u ontzorgen.

Verlichting
Met één druk op de knop worden lichten aan- of uitgedaan, gedimd of de gewenste kleur ingesteld. Een sensor op het plafond kan zowel de lichtintensiteit als de aanwezigheid van personen meten. De buitenverlichting kan ook aangestuurd worden middels het Loxone-systeem. Dit kan op basis van kloktijden of via sensoren.

Zonwering
Intelligente zonwering zorgt in de zomer voor koele ruimtes en in de winter voor een optimaal energiegebruik. Middels een mini-weerstation, bestaande uit een regensensor, windmeter en zonstralingssensor, kunt u uw zonwering slim aansturen.

Verwarming & ventilatie
U kunt per ruimte de temperatuur regelen. Bij afwezigheid kan de verwarming en de koeling worden gedeactiveerd.

Storingsmeldingen
Wanneer er een storing is met bijvoorbeeld uw warmtepomp, ventilatieinstallatie of zonnepanelen, ontvangt u direct een melding op uw smartphone, tablet of via e-mail of telefoon.

Alarm & toegangscontrole
Creëer een veilige werkomgeving door de intercompost en eventueel camera’s te koppelen aan het Loxone-systeem. Via bijvoorbeeld uw smartphone kunt u zien wie voor uw gebouw staat. Het openen van een toegangsdeur of hekwerk is direct mogelijk vanuit de app. Daarnaast is het mogelijk om het alarmsysteem volledig te realiseren op basis van Loxone.

Installatie

Tevreden vanaf het eerste contact

Van particulier tot grote zakelijke klanten, Saman Groep gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en de beste service.


Constructie, Duurzame energie, Elektra, Installatie, Service & onderhoud

Alle disciplines onder één dak

Wij zijn u graag van dienst binnen onze disciplines. Kijk wat wij bij andere opdrachtgevers realiseerden.


Dhr. Den Dekker (Zeelandia)

Toepassing slimme gebouwautomatisering

Een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Tevens passend in het straatbeeld van historisch Zierikzee. Dat zijn de kwalificaties die toegekend kunnen worden aan de nieuwe entree van het hoofdkantoor van Zeelandia.