De afdeling Constructie van de Saman Groep is al ruim 90 jaar toeleverancier voor de bouw en industrie. Van halffabricaat tot eindproduct. Saman Constructie is thuis in de bewerking van staal, roestvrijstaal, cortenstaal en aluminium. Bovendien zijn wij flexibel door ons uitgebreide machinepark. Daarnaast is ons team gespecialiseerd en het lassen van plaatwerk tot het vakkundig opbouwen van veelzijdige constructies. 

Alles in één hand

Bij de keuze van een leverancier speelt u graag op zeker. Wij snappen als geen ander dat vertrouwen daarbij een doorslaggevende rol speelt. Of het nu gaat om een stalen balk voor een renovatieproject of om een complete dakconstructie. Onze collega’s denken met u mee om samen tot een goed eindresultaat te komen. Als opdrachtgever profiteert u hiervan door het opmerkelijk brede scala aan mogelijkheden dat Saman Groep als totaalinstallateur u te bieden heeft. Of het nu gaat over constructie-, installatie- of elektrawerkzaamheden. De Saman Groep heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Bouw en industrie | Saman Groep | Saman Constructie | Zakelijk

Materialen bouw en industrie

Een grote diversiteit aan opdrachten vraagt ook een grote verscheidenheid aan materialen. Dankzij goede contacten met betrouwbare leveranciers beschikken wij snel over onze hoge kwaliteit materialen. Daarnaast kunnen wij door efficiënt in te kopen de beste prijs-/kwaliteitsverhouding bieden. Bovendien liggen diverse profielen, platen, buizen en kokers in staal, roestvrijstaal, cortenstaal en aluminium, bij ons op voorraad om snel te kunnen leveren.

Bouw en industrie | Saman Groep | Saman Constructie | Zakelijk

Conservering

De juiste conservering of nabehandeling geeft het product de juiste bescherming en de mooiste uitstraling. Daarom neemt Saman Constructie de zorg hiervoor uit handen door alle behandelingen aan de materialen te verzorgen.

Meer informatie bouw en industrie

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct een offerte aanvragen