Woonstad Rotterdam wil een bijdrage leveren aan het afremmen van klimaatverandering en tegelijk zorgen dat iedereen betaalbaar kan wonen. Daarom plaatsen we binnenkort in samenwerking met installateur Saman Groep zonnepanelen op onze gebouwen. Heeft u van ons een brief gehad, dan heeft u de mogelijkheid om hiervan mee te profiteren en te besparen op uw maandelijkse stroomkosten.

Wat krijg ik als ik kies voor zonnepanelen?

In uw brief staat hoeveel zonnepanelen u krijgt wanneer u meedoet en wat de verwachte besparing is.

Let op! Bij iedere huurder wordt er vanaf het dak naar de meterkast een nieuwe elektriciteitskabel (AC) aangelegd. Via deze kabel loopt de stroom vanaf de zonnepanelen naar de elektriciteitsmeter. Ook bekijken wij bij iedereen of de groepenkast voldoet aan de wettelijk eisen. Als de groepenkast niet voldoet aan de eisen wordt deze kosteloos door Woonstad aangepast of vervangen.

Hoe werken zonnepanelen?

Hoe kan ik meedoen?

  1. U kunt zich via deze pagina aanmelden wanneer u bericht van ons heeft gehad.
  2. De Saman Groep neemt contact met u op en u tekent een akkoordverklaring.
  3. De zonnepanelen worden geïnstalleerd op het dak en u krijgt uitleg over de energieopbrengst van de zonnepanelen. Zo profiteert u direct van uw eigen duurzame energie en de bijbehorende besparing op uw energierekening.

Kies ook voor zonnepanelen

Helpt u samen met ons Rotterdam een stukje groener te maken en uw energierekening te verlagen met zonnepanelen? Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst!

Direct aanmelden

  • Hidden