Wij zijn de Saman Groep. Een duurzame totaalinstallateur uit Zierikzee met ruim 100 jaar ervaring in de installatietechniek. Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken, dat willen wij voor iedereen bereikbaar maken. Ook in Rotterdam werken wij hard aan verduurzaming.

Wellicht ziet u onze monteurs al regelmatig op de daken om zonnepanelen te plaatsen. Voor de huurders via Woonstad Rotterdam wordt de plaatsing van zonnepanelen geregeld. Zo geniet iedere bewoner van de besparing op de energierekening en dragen zij hun steentje bij aan verduurzaming. Word jij als woningeigenaar ook enthousiast van zonnepanelen? Twijfel dan niet en vraag jouw offerte aan bij de Saman Groep. Onze adviseurs voorzien je graag van het beste advies op locatie of op afstand.

Daarom kies je voor zonnepanelen via de Saman Groep:

  • Wek je eigen groene stroom op en bespaar direct op de energierekening
  • Kopen en huren van de zonnepanelen is beide mogelijk
  • Betaal vanaf 2023 0% btw
  • Topmerken Meyer Burger en DMEGC
  • Vaak al binnen vijf jaar terugverdiend
Zonnepanelen en verduurzaming | De Kok Bouwgroep | Bergen op Zoom

een aanbod via de saman groep

Wist je dat we naast zonnepanelen ook installateur zijn van bijvoorbeeld warmtepompen, zonneboilers en laadpalen? Ben je benieuwd geworden wat de Saman Groep voor jou kan betekenen? Vraag dan via onderstaand formulier jouw advies en offerte op maat aan!

hoe nu verder?

  1. Als je jezelf via onderstaande formulier aanmeldt, komt je aanmelding bij ons binnen, hierna nemen we contact met je op. Samen kijken we of een advies op afstand of op locatie de beste optie is in jouw situatie.
  2. Na het adviesgesprek ontvang je jouw offerte op maat.
  3. Mogen we dit voor je gaan uitvoeren? Dan informeren wij je verder over de levertijden en hierna plannen we de montageafspraak in.
  4. Geniet zorgeloos van de installatie en de besparing!

Ik wil een persoonlijke aanbieding