Saman Groep | Zonnepanelen op uw bedrijf? 5 tips voor ondernemers | Whitepaper | Zakelijk

 

Gratis whitepaper zonnepanelen zakelijk met:

  • Praktische handvatten om een goede afweging te kunnen maken voor zonnepanelen.
  • Handige fiscale regelingen en subsidies waar u zakelijk gebruik van kunt maken.
  • Slimme inzichten om goed voorbereid het gesprek aan te gaan met een installateur.
  • Uitleg over het aanmelden van de installatie bij de netbeheerder en verzekeraar om zorgeloos te profiteren van zonnepanelen op uw bedrijf.

 “Gezien de omvang van onze vakantieparken zochten wij een grote, solide partij met aantoonbare kennis op het gebied van duurzame energieopwekking en verwarming. De Saman Groep ondersteunt ons enerzijds zoveel mogelijk in het ontwikkelproces. Anderzijds zijn ze een betrouwbare partner.”

Roompot Projects

“We hebben ons goed laten voorlichten over de SDE subsidie voor de zakelijke aankoop van zonnepanelen. Gevoelsmatig hebben we voor de Saman Groep gekozen; voor ons staat betrouwbaarheid voorop en dan kiezen we liever voor een plaatselijke partij die goed bekend staat”

Agrarisch bedrijf Dalebout

Zonnepanelen | Saman Groep | Noordgouwe

Saman Groep: specialist in zonnepanelen voor bedrijven

De Saman Groep is dé toonaangevende partij in Zuidwest-Nederland voor het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Wij willen – als totaalinstallateur – duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar maken door samen te werken en te kijken naar de juiste oplossingen en toepassingen. Of het nu gaat over zonnepanelen, warmtepompen, laadstations of andere installatie- of constructie werkzaamheden. Van zzp’ers tot grootverbruikers. Energie besparen en daarmee de energiekosten reduceren, is voor iedereen interessant. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een installatie dat het beste past bij uw specifieke situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Door de sterk wisselende energieverbruiken en grote diversiteit in juridische bedrijfsvormen, is geen enkele situatie vergelijkbaar. De adviseurs van de Saman Groep zijn op de hoogte van alle regelgeving en mogelijkheden. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Download hieronder gratis de zakelijke whitepaper ‘Zonnepanelen voor uw bedrijf? 5 tips voor ondernemers!’

Ja, ik wil deze whitepaper in mijn mailbox ontvangen