0
  • Kostenbesparend
  • Minder kalkaanslag
  • Langere levensduur huishoudelijke apparaten

Met de HappyDrops Home waterbehandelaar profiteert u 24 uur per dag van zacht water. Deze waterbehandelaar genereert zacht water dankzij het gepatenteerde Siliphos® doseersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de kalkmineralen, calcium en magnesium hun hechtingskracht verliezen. Zo heeft u nooit meer vastzittende kalkaanslag. En wordt schoonmaken veel gemakkelijker!

Lees meer

HappyDrops home waterbehandelaar

675,00 incl. 21% btw

incl. 0% btw incl. 21% btw en montage

Met de HappyDrops Home waterbehandelaar profiteert u 24 uur per dag van zacht water. Deze waterbehandelaar genereert zacht water dankzij het gepatenteerde Siliphos® doseersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de kalkmineralen, calcium en magnesium hun hechtingskracht verliezen. Zo heeft u nooit meer vastzittende kalkaanslag. En wordt schoonmaken veel gemakkelijker!

Lees meer
Vergelijk
Artikelnummer: HD_home Categorie:
Betaal pas na de installatie door de Saman Groep
Saman KeuzeGarantie op uw bestelling
Bestel zonder zorgen online. Wij nemen na uw bestelling contact op om uw aankoop te bespreken en definitief te maken. Zo weet u zeker dat het product past bij uw situatie.
Offerte aanvragen
E-mail dit product Bijpassend onderhoud?
?

Wilt u de montage zelf doen of door ons laten uitvoeren?

Deskundige installatie van een waterontharder is ontzettend belangrijk. Beschikt u zelf over de juiste kennis en ervaring, dan kunt u in plaats van installatie door de Saman Groep, ook kiezen voor een doe-het-zelf (DHZ) pakket.

Bij een hoge waterhardheid ontstaat kalkaanslag. Naast dat u hierdoor vaker moet ontkalken, zorgt hard water ook voor een hogere energierekening. Een waterbehandelaar zorgt ervoor dat deze kalkaanslag veroorzakende mineralen hun hechtingskracht verliezen. Zo heeft u nooit meer vastzittende kalkaanslag. En wordt schoonmaken veel gemakkelijker!

 

HappyDrops Home kopen

De HappyDrops Home is een extreem compacte waterbehandelaar. Een groot voordeel van de HappyDrops Home is dat deze waterbehandelaar op vrijwel iedere waterleiding past. Ook wordt de HappyDrops Home aangedreven door de energie van stromend water. Dit betekent dat er geen elektriciteit nodig is.

 

Duurzame en besparende stap

Een traditionele waterontharder haalt alle kalkmineralen uit het water en voegt natrium (zout) toe. Zo wordt van hard water zacht water gemaakt. De HappyDrops Home genereert zacht water dankzij het gepatenteerde Siliphos® doseersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de kalkmineralen, calcium en magnesium hun hechtingskracht verliezen, terwijl alle gezonde mineralen wél behouden blijven in het drinkwater. Bovendien wordt er met de HappyDrops een beschermende coating opgebouwd aan de binnenkant van uw waterleidingen. Daardoor wordt corrosie vertraagd of zelfs helemaal voorkomen. Dat maakt de kans op lekkages aantoonbaar lager.

Dankzij het zachte water heeft u bovendien minder schoonmaakmiddelen en shampoo nodig. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee. Ook verbruiken appraten zoals uw wasmachine minder stroom wanneer er geen sprake is van vastzittende kalkaanslag.

 

Montage van de HappyDrops Home

Een HappyDrops Home is gemakkelijk te plaatsen. Het HappyDrops systeem is compact en past op bijna iedere waterleiding. De benodigde ruimte voor montage is 55x30x21cm. De montage van HappyDrops is erg gemakkelijk, er is namelijk geen stopcontact nodig. Doet u het liever niet zelf? Geen enkel probleem, onze monteurs doen het graag voor u. HappyDrops kan geplaatst worden op een beschikbaar stuk waterleiding, of dit nu in uw kruipruimte, meterkast of schuur is.

 

Doseerunit vervangen

Na verbruik van circa 300m3 water, zult u de doseerunit moeten vervangen. Deze doseerunit kost € 165. Voor een huishouden met 2 personen gaat de doseerunit gemiddeld 36 maanden mee. Indien gewenst sluit u hier een onderhouds- of leveringscontract voor af.

 

*Niet goed? Geld terug!

Wij begrijpen dat u sceptisch bent over de uitspraak ‘nooit meer kalkaanslag’, daarom hanteren wij een proefperiode. Bent u binnen vier weken niet overtuigd van het systeem? Dan kunt u het (laten) demonteren en terugsturen. U ontvangt dat het aankoopbedrag, exclusief montagekosten, retour.

Merk HappyDrops
Naam HappyDrops home waterbehandelaar
Afmeting unit (BxDxH, cm) 30 x 21 x 55
Capaciteit 1-4 personen
Productgarantie (jaar) 5
Klanten geven ons gemiddeld een 8,8! Bekijk reviews
8 ,8
"Inmiddels heb ik de waterontharder al twee jaar. Nog steeds heb ik geen last van kalkaanslag waar ik in het verleden heel hard moest boenen."
Mevrouw Emmels