0
Klantenstop trigger

Waterontharders

De Saman Groep wil ontkalkt water voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Met een uitgebreid assortiment aan A-merk Delta waterontharders, koopt u altijd een waterontharder welke past bij uw situatie en wensen. Bovendien kunt u in onze webshop ook eenvoudig Broxo onthardingszout kopen voor in uw waterontkalker.

  • Kostenbesparend
  • Minder kalkaanslag
  • Langere levensduur huishoudelijke apparaten

Door middel van een waterontharder van de Saman Groep wordt het grootste deel van de kalkaanslagvormende mineraalwater uit uw leidingwater gehaald. Er ontstaat daardoor zacht water. Als u de keuze maakt voor een waterontharder dan heeft u vrijwel geen kalkaanslag meer. Daarnaast voelen uw huid en haar zachter en u bespaart kosten. Daarbij draagt u bij aan een schoner milieu. De Saman Groep installeert waterontharders vanuit haar vestigingen in Zierikzee en Breda. De Saman Groep heeft waterontharders in het assortiment van A-merk Delta en installeert waterontharders in de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Delta Waterontharder kopen in Zeeland, Brabant of Zuid-Holland

Als u een waterontharder wilt kopen, heeft u keuze uit verschillende modellen. Wij hebben waterontharders met een enkele of een dubbele harscilinder. Er is daardoor altijd een waterontharder die past bij uw watergebruik en de grootte van uw gezin. Ook kunnen wij waterontharders en Broxo onthardingszout van A-kwaliteit inkopen voor een gunstige prijs. Daarmee koopt u een hoge kwaliteit waterontharder voor de beste prijs. Wel zo fijn!

Advies over uw waterontkalker

Als u aan het onderzoeken bent of een waterontharder voor u interessant is, begrijpen wij dat u zich goed wil laten adviseren. De Saman Groep helpt u graag daarbij. Wij hebben daarom een praktische brochure ontwikkeld waarin we antwoord geven op onderstaande vragen.

  • Wat is waterhardheid?
  • Hoe spoelt/regenereert een waterontharder met regeneratiezout?
  • Hoe werkt een waterontharder in huis?
  • Moet ik kiezen voor een waterontkalker met een dubbele of enkele harscilinder?

Bovendien leest u in de brochure meer over de stappen in de aankoop van een waterontharder bij de Saman Groep. Vanaf het eerste contact met een adviseur en de offerte, tot de installatie van het oplaadpunt. Doordat we zo eenvoudig en transparant mogelijk het proces schetsen weet u precies waar u aan toe bent. En wenst u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte.

Wat levert een Delta waterontharder op?

Als u een waterontharder wilt kopen, dan wilt u ook graag weten wat de installatie oplevert voor u. Als u een waterontharder koopt en laat installeren door de Saman Groep, dan heeft u haast geen kalkaanslag mee in uw badkamer en sanitair. U hoeft daardoor minder schoon te maken en u heeft minder schoonmaakmiddelen nodig. Bovendien blijft uw bestek, servies en glazen langer mooi. Dit komt doordat er geen kalkafzetting meer plaatsvindt in de vaatwasser. Ten slotte voelen uw huid en haar zachter na een douche en wordt uw was zachter en schoner. Kortom, waterontharders zorgen voor een comfortabelere woon-, leef- en werkomgeving.

Waterontharder regenereren met onthardingszout

Uw waterontharder zorgt ervoor dat het kalk verwijderd wordt uit uw leidingwater. Door periodiek regenereren blijft de waterontkalker goed werken. Regenereren wordt ook wel spoelen genoemd. Dit gebeurt met speciaal onthardingszout. De verzadigde harsbolletjes in de harskern worden tijdens het regenereren weer schoongespoeld. Afhankelijk van uw type waterontharder kan uw ontharder tijds- of volumegestuurd regenereren. Bij tijdsgestuurd regenereren spoelt de installatie automatisch na een vast aantal dagen op een vast tijdstip. Hierbij wordt geen rekening gehouden met uw effectieve waterverbruik. Met deze manier van regenereren verspilt u dus vrij veel.  Een andere optie is volumegestuurd regenereren. Uw waterontkalker spoelt dan op basis van uw effectieve waterverbruik. De installatie spoelt daardoor pas wanneer de berekende capaciteit volledig op is. De Saman Groep heeft alleen volumegestuurde waterontharders in het assortiment.

Waterontkalker met Enkele of dubbele harscilinder

Met het regenereren worden de natriumbolletjes in uw waterontharder, die met natrium geladen zijn weer schoongespoeld. De waterontkalker kan doordoor op een goede manier weer kalk uit uw leidingwater halen. De met natrium geladen harsbolletjes zitten in de harscilinder van uw waterontharder. Uw waterontharder heeft een enkele of dubbele harscilinder. Als u een waterontharder heeft met enkele cilinder heeft u op het moment van regenereren even geen zacht water. Wanneer u een waterontharder heeft met dubbele cilinder dan heeft u wel zacht water tijdens het regenereren. Bij een dubbele harscilinder wordt eerst de ene cilinder schoongespoeld en daarna de andere. De andere cilinder ontkalkt dan uw leidingwater.

Service en onderhoud aan waterontharders door de Saman Groep

Als u een waterontharder en regeneratiezout heeft aangeschaft, is periodiek onderhoud van groot belang. U kunt bij de Saman Groep eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten bij uw waterontharder. De gecertificeerde monteur komen dan elk jaar langs voor onderhoud aan uw waterontkalker. De onderhoudskosten en voorrijkosten zijn bovendien daarbij gedekt. Wel zo fijn! Wanneer u onverwachts een storing heeft aan uw installatie. U kunt dan altijd onze storingsdienst bereiken. Dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen.

Delta Waterontharder kopen bij de Saman Groep in Zierikzee of Breda

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een waterontharder een belangrijke investering is. Een betrouwbare en ervaren partner is dan wel zo prettig. Als belangrijke installateur van waterontharders in Zuidwest-Nederland, maakt de Saman Groep voor iedereen zacht water bereikbaar. De Saman Groep koopt A-merk Delta waterontharders en Broxo onthardingszout in voor een gunstige prijs. Daardoor heeft u een ontharder met een lange levensduur en efficiënte werking voor de beste prijs. Daarnaast volgen onze gecertificeerde installateurs geregeld technische trainingen. Het niveau van de installatie blijft daardoor hoog en we dragen zorg voor een passend advies. U bent hierdoor ook verzekerd van betrouwbare en efficiënte ontharder. Voor nu en voor later!

Meer informatie over waterontharders

Wenst u meer informatie over een waterontkalker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of een offerte. Ook kunt u ons volledige aanbod waterontharders bekijken in onze webshop. U kunt daar ook onthardingszout kopen. Wij helpen u graag de juiste installatie te vinden, passend bij uw wensen en behoeften.

6 resultaten

Tot 30 april 2023 profiteer je van € 50 korting op een HappyDrops!