0

Warmtepompboilers

De Saman Groep wil duurzaam warm water voor iedereen in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bereikbaar maken. Met een ruim assortiment aan A-merk warmtepompboilers van Daikin, is er altijd een warmtepompboiler dat past bij uw situatie en wensen.

  • Interessante subsidie
  • Hogere woningwaarde
  • Direct gas en kosten besparen

Bent u ook op zoek naar een duurzame manier van verwarmen? Ontdek de mogelijkheden met een warmtepompboiler. De werking van een warmtepompboiler is ongeveer hetzelfde als een warmtepomp. Alleen dan voor het verwarmen van uw tapwater. Een warmtepompboiler verwarmt uw tapwater door gebruik te maken van hernieuwbare energie uit de buitenlucht. Omdat u geen gas meer verbruikt, verlaagt u gelijk uw CO2-uitstoot. Wel zo duurzaam! Met een warmtepompboiler verbruikt u bovendien tot drie keer minder stroom dan met een elektrische boiler. U bespaart zo flink op uw energiekosten. Uiteindelijk kunt u de warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen op uw dak. U voorziet op deze manier 100% duurzaam in uw stroombehoefte.

Wij installeren warmtepompboilers van A-merk Daikin vanuit haar vestigingen in Zierikzee en Breda in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

Warmtepompboiler kopen in Zeeland, Brabant of Zuid-Holland

Voordat u een warmtepompboiler gaat kopen, begrijpen wij dat dat u zich goed wil laten adviseren en informeren door een erkende en gecertificeerde installateur. De Saman Groep wil u daarin graag helpen. We hebben daarom een brochure ontwikkeld over een warmtepompboiler die kort en praktisch antwoord geeft op uw vragen, zoals:

  • Wat is een warmtepompboiler?
  • Hoe werken warmtepompboilers?
  • Wanneer is een warmtepompboiler voor mij interessant?
  • Wat kost een warmtepompboiler?

Verder vertellen we u in de brochure over de stappen die genomen moeten worden voor het aanschaffen van een warmtepompboiler bij de Saman Groep. Het proces hebben we geprobeerd zo transparant en zo duidelijk mogelijk vorm te geven. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. Het begint met het contact opnemen met een adviseur en eindigt met de installatie. Als u meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u altijd contact opnemen met de Saman Groep voor een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur bij u thuis. Dat is wel zo persoonlijk.

Waar plaats ik een warmtepompboiler?

Voor het plaatsen van een warmtepompboiler is er een aansluiting nodig voor warm en koud water en voor stroom. Daardoor kunt in principe overal de boiler kwijt. Maar, een warmtepompboiler van Daikin van 200 liter of 260 liter is erg zwaar. De Saman Groep adviseert daarom om deze boiler op de begane grond te plaatsen, denk aan uw garage, berging of stookruimte. Wilt u volledig duurzaam voorzien in uw stroombehoefte van uw installatie? Het is mogelijk om uw warmtepompboiler aan te sluiten op uw zonnepanelen. In dat geval werkt u boiler op zonnestroom.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler werkt dus in principe hetzelfde als een warmtepomp. De warmte wordt uit de omgevingslucht onttrokken door de installatie. De boiler geeft daarna de warmte af aan een warmtewisselaar. Deze is gevuld met koelvloeistof. De vloeistof verdampt daar en wordt daarna door een compressor samengedrukt. Daardoor gaat de temperatuur omhoog. Het heet verwarmde gas gaat daarna naar een tweede warmtewisselaar. Ook wel de condensator genoemd en bevindt zich in het boilervat. De warmte wordt in het boilervat afgegeven aan het water. Het expansieventiel zorgt er daarna voor dat de temperatuur en de druk van het koelvloeistof herhalen. Ten slotte herhaalt de cyclus zich.

Wanneer is een warmtepompboiler interessant voor thuis?

Heeft u nu een oude boiler, op aardgas of elektriciteit bijvoorbeeld? En is die boiler toe aan vervanging? Nu is het moment dan om na te denken over een warmtepompboiler. Omdat deze warmtepompboiler geen fossiele brandstoffen verbruikt, bespaart u zo flink op uw CO2-uitstoot. U verbruikt bovendien met een elektrische boiler gemiddeld drie keer meer energie. Een belangrijke investering dus die warmtepompboiler. Deze boiler heeft een boilervat van 200 liter of 260 liter en deze kan voorzien in grote hoeveelheden water. Daarom kunt u hiermee zelfs op meerdere aftappunten – bijvoorbeeld in uw keuken en badkamer – op hetzelfde moment warm water gebruiken.

Service en Onderhoud aan warmtepompboilers bij de Saman Groep

De Saman Groep begrijpt dat u jarenlang zonder zorgen wilt genieten van uw warmtepompboiler en duurzaam warm water. Wij bieden daarom door middel van een onderhoudscontract periodiek onderhoud aan uw installatie aan. Daarmee draagt positief bij aan het rendement en de levensduur van uw installatie. Met een onderhoudscontract voor uw warmtepompboiler komt de Saman Groep elk jaar langs voor onderhoud. U kunt de storingsdienst 24/7 bereiken in geval van storing. Tevens in het weekend en tijdens de feestdagen. U zit zo nooit zonder warm water. Wel zo fijn!

ISDE Subsidie op uw warmtepompboiler

Nu is het kopen van een warmtepompboiler nog extra interessant. U kunt nu namelijk nog profiteren van de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie). De Saman Groep biedt daarom door middel van een onderhoudscontract periodiek onderhoud aan voor uw installatie. Dat scheelt u € 1.250,-! De overheid geeft met de ISDE subsidie een tegemoetkoming wanneer u een warmtepompboiler of zonneboiler koopt. De overheid stimuleert hiermee bedrijven en particulieren om minder gas te verbruiken om te verwarmen. Hierdoor wordt energie bespaard en de CO2-uitstoot teruggedrongen.

Betrouwbaarheid en goede garanties

De Saman Groep vindt het begrijpelijk dat het kopen van een warmtepompboiler een belangrijke investering is voor u. Wij zijn gecertificeerd STEK-installateur en installeren A-merk warmtepompboilers in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Overigens kunnen wij als belangrijke leverancier in Zuidwest-Nederlands warmtepompboilers van Daikin inkopen tegen een gunstig tarief. U koopt daardoor altijd een installatie met een lange levensduur en hoge opbrengst voor de beste prijs. De Saman Groep biedt verder met haar 100-jarig bestaan betrouwbaarheid, goede garanties en zekerheid. Vanzelfsprekend is dit erg belangrijk als u een installatie wilt kopen die jarenlang zonder problemen moet functioneren. Verder volgen onze gecertificeerde installateurs regelmatig technische cursussen. We houden daardoor ons niveau hoog en dragen zorg voor een betrouwbare en goede warmtepompinstallatie. Voor nu en voor later!

Bekijk ons gehele assortiment zonnepanelen in onze webshop en bestel direct online. Wilt u eerst meer informatie over het de installatie van een warmtepompboiler? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij u thuis. De Saman Groep wilt u graag helpen bij het vinden van de juiste installatie passend bij uw wensen en woonsituatie.

3 resultaten