LET OP! TIJDELIJKE WARMTEPOMP KLANTENSTOP

Vanwege de overweldigende drukte nemen wij momenteel geen nieuwe warmtepompaanvragen aan. Klik hier voor meer informatie over deze klantenstop en om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

Rucphen helemaal duurzaam!

Al meer dan 1.350 warmtepompen geplaatst in Noord-Brabant. Binnenkort ook in uw huis?

We moeten met elkaar verduurzamen. Door slimmer om te gaan met energie en door minder fossiele brandstoffen te gebruiken. Ook u als inwoner van de gemeente Rucphen heeft een belangrijk aandeel in de energietransitie. Door over te stappen op een duurzame manier van verwarmen met een warmtepomp, kunt u behoorlijk op gas besparen. Een warmtepomp gebruikt namelijk gratis energie uit de aarde, lucht of water voor de verwarming. Uw gasverbruik daalt daardoor aanzienlijk. Wanneer u een warmtepomp wilt kopen of huren, draagt u bij aan een schoner milieu in de gemeente Rucphen en bespaart u tot honderden euro’s op uw gasrekening. Helpt u ook mee Noord-Brabant te verduurzamen?

Wanneer u (naast een warmtepomp) interesse heeft in bijvoorbeeld zonnepanelen, een airco, zonneboiler, laadstation of warmtepompboiler, helpen wij u ook graag!

Daarom kiest u voor een warmtepomp van de Saman Groep

  • A-merken Daikin, Nibe en Remeha
  • Tot € 3.700 ISDE subsidie bij bestaande bouw
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Tot 100% gas besparen
  • Betaal pas na plaatsing
Familie Ossewaarde | Zonnepanelen en warmtepomp | Saman Groep | Wolphaartsdijk

Ervaringen met een warmtepomp uit de omgeving van Rucphen

“De installatie is binnen de afgesproken prijs en planning, zonder problemen gerealiseerd.”

Familie Lanser

“Voor ons was het belangrijk dat een installateur ruime ervaring heeft en betrouwbaar overkomt met de expertise die je van een installatiebedrijf hoopt te verwachten. Naar ons idee heeft de Saman Groep veel ervaring in het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen. Daardoor was de keuze voor ons niet moeilijk. Het contact verliep uitstekend. Vanaf het begin werd er meegedacht”

Familie Ossewaarde


Hybride of all-electric warmtepomp kopen of huren?

Overstappen op een warmtepomp. Waar kiest u dan voor? In de basis heeft u keuze voor een all-electric warmtepomp of hybride warmtepomp. Kunt u volledig van het gas af, doordat u een nieuwbouw woning of goed geïsoleerde woning heeft? Vraag dan naar de mogelijkheden van een all-electric warmtepomp om gasloos te kunnen wonen. Helemaal van het gas nog een brug te ver? Dan zijn er uitstekende mogelijkheden voor een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw bestaande cv-ketel, zoals de Techneco Elga, of bevat een geïntegreerde cv-ketel, zoals de Daikin Altherma. De warmtepomp en de cv-ketel werken daarbij samen om uw huis comfortabel te verwarmen. Wanneer de warmtelevering van de warmtepomp onvoldoende is, bijvoorbeeld tijdens erg koude winterdagen, dan verwarmt de cv-ketel bij. Een erkend en ervaren installateur zoals de Saman Groep adviseert u graag over de mogelijkheden.


Meedoen is eenvoudig

  • Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.
  • Wij nemen contact op voor het maken van een (video)afspraak op afstand, of op locatie.
  • U ontvangt een eerlijke offerte en ontdekt uw voordeel.
  • Wij komen langs voor de installatie van de warmtepomp.
  • U profiteert van duurzame energie en de besparing op uw energierekening!

Warmtepomp kopen of huren in Rucphen? goed geregeld!

De Saman Groep is dé partner in Zuidwest-Nederland voor het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Het is ons doel om het voor u in de gemeente Rucphen mogelijk te maken om stappen te zetten in de energietransitie. Met uiteenlopende duurzame oplossingen maken we duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Bovendien werkt de Saman Groep enkel met bewezen A-merk producten en materialen, zodat u zeker bent van de beste installaties. Ook volgen onze installateurs regelmatig technische trainingen, zodat de kwaliteit hoog blijft. Nu, maar ook in de toekomst.

Duurzame warmte, zonder investering vooraf? Door een warmtepomp te huren bespaart u direct op uw energiekosten voor een vast maandbedrag!

Vraag een vrijblijvend(e) adviesgesprek of offerte aan