De vraag naar warmtepompen is sinds 2022 door het dak gegaan. In combinatie met schaarste heeft dit ervoor gezorgd dat de wachttijden voor een warmtepomp bij elk installatiebedrijf enorm zijn opgelopen.

Wil jij tóch in 2023 overstappen op een warmtepomp? Dan kan dat bij de Saman Groep! Op dit moment kun je bij ons één type warmtepomp huren: de Daikin Intergas Monobloc hybride warmtepomp.

 

Daikin Intergas Monobloc Hybride warmtepomp huren

Vanaf € 90 all-in per maand. 

 • Vast maandbedrag
 • Tot 70% gas besparen
 • Vervangt jouw cv-ketel
 • Inclusief service en onderhoud
 • 12 jaar geen onverwachte kosten
Bekijk technische specificaties

*Dit is een voorbeeld en berekend op basis van de verwachte gasbesparing, toename in stroom, het wegvallen van cv-ketel onderhoud en de cv afschrijving.

 

Jouw situatie geschikt voor een Daikin Intergas Hybride warmtepomp?

De hybride Daikin Intergas warmtepomp is het meest geschikt in situaties die voldoen aan de volgende randvoorwaarden:

 • Je verbruikt 1.250 – 2.500 m3 gas per jaar
 • Je hebt een (deels) vrijstaande woning of geschikte plek voor het buitendeel
 • De hybride warmtepomp komt op dezelfde plek als de cv-ketel en vervangt deze
 • Je cv-ketel is makkelijk bereikbaar via een goede (vliso) trap of op de begane grond
 • Het leidingwerk tussen het binnendeel en buitendeel wordt maximaal 5-7 meter

Voldoet jouw situatie aan al deze punten en wil jij deze Daikin monobloc warmtepomp huren? Je kunt jezelf nu aanmelden voor een adviesgesprek. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar in april!

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp bestaat uit een binnen- en een buitendeel. het is een combinatie van een warmtepomp en een cv-ketel. Dit kan een all-in systeem zijn of een warmtepomp die samenwerkt met jouw bestaande cv-ketel. Dit zorgt onder alle omstandigheden voor het hoogste rendement.

Op momenten dat de warmtelevering van de warmtepomp niet toereikend is, genereert de ketel extra capaciteit. Bij lage buitentemperaturen is het rendement van de warmtepomp lager dan dat van de cv-ketel. De warmtepomp schakelt dan uit en de cv-ketel neemt de verwarmingsfunctie over. Een hybride warmtepomp is in principe een luchtwater warmtepomp en uitermate geschikt voor woningen die niet volledig van het gas af kunnen.

Een hybride warmtepomp en het prijsplafond 2023

We spreken regelmatig woningeigenaren die twijfelen of een warmtepomp een goed idee is met het huidige prijsplafond. Houd er rekening mee dat het prijsplafond alleen geldig is in 2023. Wat er na dit jaar gaat gebeuren, weet nog niemand. Een warmtepomp is ook op de lange termijn een goede oplossing.

Je bespaart met een hybride warmtepomp tot 70% gas en gas is aanzienlijk duurder dan stroom. Heb je ook zonnepanelen? Dan is de netto winst nog hoger!

Deze warmtepomp huren?

Gratis adviesgesprek nog mogelijk in april!

De Saman Groep maakt duurzaam en comfortabel verwarmen voor jou bereikbaar met een Daikin hybride warmtepomp. We gaan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen de beste voorwaarden door nauw samen te werken met onze leveranciers.

Wij kunnen jou verzekeren van onze vakkundigheid. Inmiddels hebben wij namelijk al meer dan 8.400 warmtepompen met succes geplaatst. Mogen wij binnenkort ook bij jou deze hybride warmtepomp installeren.

Meld jezelf via onderstaand formulier direct aan voor een gratis adviesgesprek en offerte. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in april. Wees er dus snel bij!

Let op! Er is helaas nog geen ruimte voor andere warmtepompen en we verwachten dat dit de komende tijd ook niet verandert. Het is dus niet mogelijk om tijdens het adviesgesprek meerdere opties te bekijken.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen

 • Hidden
 • Hidden